Jaa sivu

Kiinteistöarviointi

Olemme yksi maamme johtavista kiinteistöarviointiyrityksistä ja tarjoamme palveluitamme niin kiinteistönomistajille, pankeille kuin yrityksille. Tarjoamme kotimaisille ja kansainvälisille toimijoille sekä yksittäisten kiinteistöjen että kiinteistöportfolioiden arviointia. Teemme kiinteistöarvioita kaikista tilatyypeistä: hotelli-, liike-, myymälä-, toimisto-, teollisuus-, varasto- ja vapaa-ajantiloista. Lisäksi arvioimme myös julkisia rakennuksia sekä asuntoja.

Cushman & Wakefield:in arviointitiimin asiantuntijat ovat Keskuskauppakamarin hyväksymiä AKA ja KHK auktorisoituja kiinteistöarvioijia ja arviokirjamme täyttävät IVS -standardin mukaiset vaatimukset. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) -arviointistandardin mukaiset arviokirjat. Huomioimme IFRS:n (International Financial Reporting Standards) asettamat vaatimukset kiinteistöarvioissamme.

Voimme taata, että meillä on tarvittava tietotaito kohteidenne arviointiin. Markkinatuntemuksemme ja osaamisemme mahdollistavat palveluidemme räätälöimisen tarpeidenne mukaisiksi.

Tarjoamamme palvelut

Tarjoamme arviointipalvelujamme muun muassa seuraaviin tarkoituksiin:

  • Taloudellinen raportointi
  • Luotonanto
  • Kiinteistöjen myynnit ja ostot
  • Vakuus
  • Yrityskauppa
  • Kiinteistökehityshankkeet
  • Verotus
  • Tilinpäätös

Pohjoismainen yhteistyö

Olemme osa Cushman & Wakefield:in pohjoismaista kiinteistöarviointitiimiä, joka on voittanut Euromoney Real Estate Awards -palkinnon kymmenenä peräkkäisenä vuotena. Pohjoismainen tiimimme tekee vuosittain noin 5 000 arviota mikä on enemmän kuin muut alan yritykset. Pohjoismaisessa arviointitiimissä on eniten auktorisoituja kiinteistöarvioijia pohjoismaiden alueella.

Kansainvälinen yhteistyö

Cushman & Wakefield toimii 70 maassa ja yli 300 toimipisteessä. Tarjoamme palveluitamme tarpeen mukaan yhteistyössä kaikkien toimipisteidemme kanssa. 

Yhteystiedot

Juha Mäki-Lohiluoma

010 836 8435

Ville Suominen

010 836 8455