Jaa sivu

Asset Services - Kiinteistöjohtaminen

In English

Cushman & Wakefield kiinteistöjohtamisen ammattilaiset vastaavat kiinteistösalkkusi tuottavuudesta. Strategisena kumppanina vastaamme kohteiden käyttöasteista, hoidamme vuokrauksen, tunnistamme kehityskohdat, vastaamme energiatehokkuudesta ja varmistamme vuokralaisten tyytyväisyyden. 

Me hyödynnämme tietotaitomme ja kontaktikenttämme, palvelukulttuurimme, sekä erittäin vahvan sisäisen markkinaosaamisemme räätälöidäksemme jokaiseen asiakkuuteen toivotut operatiiviset prioriteetit ja taloudelliset tavoitteet. Cushman & Wakefield strategisena kumppanina, varmistat alan parhaat toimintamallit sekä lopulta, pitkäntähtäimen menestyksen jokaisen kiinteistön kanssa.

Toimistokiinteistöjen johtamisessa Asset Services tiimimme on erikoistunut niin pääkonttoritason kuin yhden tai useamman vuokralaisen kohteiden johtamiseen ja vuokraamiseen. 

Tarjoamme toimistokiinteistö-sijoittajille ammattimaiset palvelut, konseptin suunnittelusta sen toteuttamiseen sekä palveluiden johtamiseen ja vuokraukseen. 

Luomme korkealaatuisen toimitilaympäristön, joka takaa omistajilleen hyvä tuoton houkuttelemalla vuokralaisia, pitämällä käyttöasteen korkeana ja vaihtuvuuden matalana. 

Tarjoamamme asiantuntijapalvelut

Kiinteistöjohtamispalvelumme sisältää esimerkiksi seuraavat osiot:

  • Toimitilakiinteistöjen kokonaisvaltainen johtaminen
  • Vuokraus ja käyttöasteen maksimointi
  • Vuokralaismuutosten johtaminen
  • Taloudellinen raportointi ja tilinpäätös
  • Kiinteistön Energiatehokkuuden johtaminen
  • Kiinteistöjen myynnin ja oston tuki
  • Kiinteistökehityshankkeet

Kansainvälinen yhteistyö

Cushman & Wakefield toimii 70 maassa ja yli 300 toimipisteessä. Tarjoamme palveluitamme tarpeen mukaan yhteistyössä kaikkien toimipisteidemme kanssa. 


Yhteystiedot

Juha Laine
010 836 8407