Jaa sivu

Kiinteistöjen myynti -ja ostoneuvonanto

Kiinteistökauppaan liittyvä päätöksenteko vaatii taustatuekseen paljon tietoa. Cushman & Wakefield tuottaa tätä tietoa asiakkailleen näiden ollessa joko myyjä- tai ostajaosapuolena. Tuotamme tietoa kiinteistösijoitusmarkkinoista ja kiinteistösijoituksilta vallitsevassa markkinatilanteessa vaadittavista tuotoista sekä markkinavuokratasoista. Analysoimme kohteen tai kiinteistösalkun perusteellisesti, jotta asiakkaamme voi tehdä ratkaisunsa hyvin informoituna.

Kun edustamme myyjäosapuolta paneudumme huolella lähtötietoihin ja teemme tarvittaessa ehdotuksia toimenpiteiksi myytävän kohteen hinnan maksimoimiseksi. Kohteesta riippuen esitämme huolella mietittyä myyntiprosessia joko niin, että kohdetta tarjotaan hyvin rajatulle potentiaaliselle ostajajoukolle tai niin että kohteesta järjestetään laajempi tarjouskilpailu.

Toimiessamme ostajan neuvonantajana analysoimme perusteellisesti sijoituskohteen ominaisuudet ja avustamme ostotarjouksen tekemisessä.

Osana Cushman & Wakefield:in kansainvälistä verkostoa tunnemme kotimaisten sijoittajatahojen lisäksi hyvin ne ulkomaiset tahot, jotka ovat kiinnostuneita sijoittamaan Suomen kiinteistömarkkinoille.

Meillä on kymmenien vuosien kokemus kiinteistökaupoista niin kotimaisten kuin ulkomaisten sijoittajien kanssa.

Tarjoamamme palvelut

  • Myynti- ja ostoneuvonanto
  • Sijoituskiinteistöjen myynti
  • Kiinteistösalkkujen myynti

Sovi tapaaminen, niin kerromme lisää palveluistamme!

Yhteystiedot

Janne Eriksson

010 836 8406

Ville Suhonen

010 836 8402

Arno Jaulas

010 836 8415