Jaa sivu

Toimitilavuokraus

Toimiva yritys tarvitsee tarpeisiinsa sopivat, viihtyisät, käytännölliset ja oikealla sijainnilla olevat toimitilat. Oikea toimitila toimii yrityksen tarpeiden mukaan. Toimitila on helppokäyttöinen ja viihtyisä, luo henkilöstölle mukavan työilmapiirin ja sijaitsee oikealla paikalla yrityksen ja henkilöstön kannalta. Pääkaupunkiseudulla on yli 8 miljoonaa neliömetriä toimitilaa, josta yrityksen pitäisi löytää itselleen sopiva.


Cushman & Wakefield on auttanut yrityksiä löytämään oikeita toimitilaratkaisuja ja omaan käyttöön sopivia toimitiloja jo vuodesta 1992. Markkinoiden kattavimman toimitilakannan ja kokeneen henkilökunnan avulla pystymme etsimään yrityksen tarpeisiin sopivat toimitilat. Autamme sopivien toimitilojen kartoittamisessa, kohteiden tarkempien tietojen selvittämisessä ja neuvomme sopimusneuvotteluissa. Haluamme auttaa teitä löytämään yrityksellenne sopivat toimitilat.

Kokeneet ja asiantuntevat välittäjät

Vuokraustiimillämme on monen kymmenen vuoden kokemus pääkaupunkiseudun toimitilamarkkinasta. Olemme auttaneet yrityksiä löytämään sopivia toimisto-, liike-, tuotanto- ja varastotiloja. Toimitilojen koko on vaihdellut pienistä muutaman huoneen toimistoista aina usean tuhannen neliömetrin suuruisiin pääkonttoreihin ja varastohalleihin. Olemme myös auttaneet yrityksiä neuvottelemaan uudelleen nykyisen toimitilan vuokrasopimuksen tai tehostamaan nykyisiä toimitiloja.

Tarjoamamme palvelut

Voimme auttaa yritystänne toimitilan hakuprosessin jokaisessa vaiheessa:

  • Selvitämme yrityksen todellisen toimitilatarpeen
  • Kartoitamme yrityksen käyttöön sopivat toimitilat
  • Järjestämme näytöt toivomiinne toimitiloihin
  • Selvitämme toimitiloista tarpeelliset lisätiedot
  • Avustamme yritystä vuokraneuvotteluissa

Laaja toimitilakantamme

Teemme yhteistyötä kaikkien merkittävien kiinteistönomistajien kanssa ja toimitilakannastamme löytyy laajin valikoima pääkaupunkiseudun vapaista toimitiloista. Laaja toimitilakantamme mahdollistaa sen, että voimme etsiä juuri teidän yrityksellenne sopivat toimitilat. Toimitilakantaamme myös päivitetään aktiivisesti, joten meiltä löydät uudet vapautuvat toimitilat nopeasti.

Hakukoneemme

Uudessa toimitilahakukoneessamme on kattavin valikoima vapaita toimitiloja pääkaupunkiseudulla. Hakukoneesta voit helposti rajata kohteet haluamillasi kriteereillä. Voit myös itse luoda omia listoja toimitiloista, ja saat kysyttyä lisätietoja helposti ja nopeasta.

Klikkaa tästä toimitilahakukoneeseen

Yhteystiedot

Hanna Lamadon

010 836 8425

Niklas Forsell

010 836 8408

Joona Vuori

010 836 8430