Salmisaarenaukio 2

Kiinteistö on
Green building
sertifioitu
Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Salmisaari, 1500m²
Kohde #1213372

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 1315m²
Toimistotila, Helsinki, 1547m²
Toimistotila, Helsinki, 691m²
Toimistotila, Helsinki, 2656m²
Toimistotila, Helsinki, 1323m²
Toimistotila, Helsinki, 1382m²
Toimistotila, Helsinki, 1333m²
Toimistotila, Helsinki, 10000m²
Näytä kaikki
Pienennä

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Salmisaarenaukio 2
00180
Salmisaari
1500 m²
644 m²
245 m²
242 m²
21-24€/m²
4. kerros
Sop. mukaan

Ominaisuudet

Olemassa oleva
Todistus puuttuu

Kuvaus

Neljännen kerroksen valoisa toimistotila, joka on joustavasti muunneltavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Vuokrattavissa koko kerros, jonka voi jakaa eri käyttäjien kesken (242 m2 / 245 m2) tai vuokrata yhtenä kokonaisuutena. Salmisaarenaukiolla yhdistyvät kiinteistön laadukkaat palvelut ja upea sijainti meren rannalla. Valokuvat ovat malliesimerkkejä tiloista.

Vapautuu sopimuksen mukaan.
Salmisaarenaukio 2 on Helsingin Salmisaaressa näyttävällä paikalla sijaitseva moderni toimistokiinteistö. Salmisaarenaukiolla yhdistyvät kiinteistön laadukkaat palvelut sekä upea sijainti meren rannalla. Valoisat ja edustavat toimistotilat ovat joustavasti muunneltavissa vuokralaisten tarpeiden mukaan. Tilat ovat hyvässä kunnossa ja talotekniikka nykyaikaista. Kerroskoko 690 m2. Muuntojoustavat tilat voidaan toteuttaa monitoimi-, avo- tai kombitilana, lisäksi jokaisessa kerroksessa taukotila ja kokoushuoneita. Aulapalvelu vastaa mm. vieraiden vastaanotosta, ja henkilöstöravintola ja kahvila tarjoavat aamupalaa sekä lounasta. Ravintolapalveluihin kuuluvat myös kokoustarjoilut. Erilliset palvelut (kuten postitus) ovat sovittavissa erikseen. Vuokralaisilla on mahdollisuus hyödyntää omien tilojensa siisteydessä siivousliikettä, joka vastaa yleisten tilojen siivouksesta. Salmisaarenaukion erityispiirteenä on sen sijainti Salmisaaren Liikuntakeskuksen monipuolisten liikuntapalveluiden välittömässä läheisyydessä. Naapureina kiinteistöllä on lisäksi sekä yritysten pääkonttoreita että startup-yrityksiä. Kiinteistöllä on BREEAM In-Use -ympäristösertifikaatti luokituksella Very Good.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Länsiväylän välittömässä läheisyydessä, ja liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Metroasemalle 1,1 km, raitiovaunupysäkille 1,5 km, juna-asemalle 3,3 km, lentokentälle 30,3 km. Bussilinja 15 kulkee Ruoholahden ja Salmisaaren väliä aamulla ja iltapäivällä.

Cushman & Wakefield suosittelee