Laivalahdenkatu 4

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Herttoniemi, 12000m²
Kohde #1184739

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 2204m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Laivalahdenkatu 4
00810
Herttoniemi
12000 m²
10000 m²
2000 m²
346 m²
287 m²
204 m²
16-20€/m²
Useita kerroksia
Suunnitteilla
Kombi

Ominaisuudet

Suunnitteilla
On
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Viisi kerrosta showroom- tai toimistotilaa.

Design House on suunniteltu Herttoniemen uudistuvalle toimistoalueelle aivan metron, Itäväylän ja kauppakeskus Megahertsin viereen. Design House koostuu kahdesta toimistotalokokonaisuudesta joiden kokonaislaajuus on 12 000 m2. Toimistokerrokset ovat muuntojoustavia ja hyvien jaettavissa myös pienemmille yrityksille. Työpisteitä tilaratkaisusta riippuen on kokonaisuudessa n. 500 henkilölle ja talokohtaisesti n. 250 henkilölle. Peruspalveluihin kuuluu info- ja vastaanottopiste, ravintola, catering, asiakas-extranet, ja kokoustilat.

Design Houseen on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisella liikenteelläkin. Metroasema sijaitsee vain 300 m päässä. Autoilijoilla ja pyöräilijöillä on mahdollisuus pysäköidä kulkuneuvonsa maanalaiseen pysäköintihalliin tai pihapaikoille.
Kohteelle haetaan ympäristösertifiointi.
Design House on suunnitteilla Herttoniemen uudistuvalle toimistoalueelle aivan metron, Itäväylän ja Kauppakeskus Megahertsin viereen. Rakennus on suunniteltu entisen SSK:n (Suomen Silkkikutomon) perinteikkäälle tontille, vastapäätä Bilian pyöreää myymälää.

Viisi kerrosta showroom- tai toimistotilaa.Talon ensimmäiseen kerrokseen on suunniteltu ravintolatilat, josta hoituvat niin tarjoilut omiin tiloihin, kuin suurempien asiakastapahtumien catering. Ravintolan yhteyteen on mahdollista toteuttaa n. 250 henkilön teleskooppikatsomo.

Rakennuksen kaikkiin kerroksiin ja 1. kerrokseen on suunniteltu riittävästi neuvottelutiloja sekä yrityksesi omaan, että yhteiseen käyttöön. Talon palveluintranetin kautta pääset varaamaan kokoustiloja myös muista kaupungeista.

Talon ylimpään kerrokseen on suunniteltu sauna ja virkistäytymistilat. Maisema aukeaa kohti merta ja keskikaupunkia.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Design Houseen on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisella liikenteelläkin. Metroasema sijaitsee vain 300 m päässä. Talon alakertaan on suunniteltu pysäköintitilat 134 autolle, joista voit vuokrata yrityksellesi omat paikat. Asiakaspaikat on suunniteltu talon taakse, josta on sujuva käynti rakennuksen aulaan.

Cushman & Wakefield suosittelee