Olarinluoma 14

Vuokrattava toimistotila, Espoo, Niittykumpu, 382m²
Kohde #1185371

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Espoo, 195m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Olarinluoma 14
02200
Niittykumpu
382 m²
11-15€/m²
3. kerros
Kombi

Ominaisuudet

Olemassa oleva
Todistus puuttuu

Kuvaus

Vuokrataan kolmannen kerroksen vapaa toimistotila, joka on yhdistelmä avotilaa ja huoneita. Tila on mahdollista yhdistää viereiseen 236m² tilaan. 
KOy Olarintörmä on vuonna 1987 valmistunut toimisto- ja varastorakennus. Ensimmäinen kerros koostuu varasto- ja liiketiloista, kun taas rakennuksen toinen ja kolmas kerros ovat toimistokäyttöön / kevyeen varastointiin / tuotantoon soveltuvaa tilaa.

Rakennuksessa on kaksi porrashuonetta: A-porras on varustettu henkilöhissillä ja B-porras henkilö-/tavarahissillä (1600 kg).

Varasto-/tuotantotilat ensimmäisessä kerroksessa ovat n. 4-5 m korkeaa lastauslaiturilla varustettua tilaa, jonka lattiakantavuus on 1000 kg/m2. Pohjoispään varastotilaan on myös sisäänajomahdollisuus pakettiautolla. Kohteen käyttäjiä palvelee suosittu lounasravintola.

Kiinteistön katolla on edustussauna kattoterasseineen. Laaja pysäköintialue henkilöautoille. Piha-alue mahdollistaa myös rekkojen liikennöinnin varastolle.

Liikenneyhteydet

Kiinteistöltä on hyvät yhteydet sekä Turun moottoritien että Länsiväylän suuntaan. Noin kilometrin etäisyydellä sijaitsevan Länsituulentien varrella olevilta linja-autopysäkeiltä on yhteys tiheään liikenneverkostoon Espoon alueella ja Helsingin keskustaan.

Cushman & Wakefield suosittelee