Hiomotie 32

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 2100.5m²
Kohde #1185530

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 763m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Hiomotie 32
00380
Pitäjänmäki
2100.5 m²
11-15€/m²
4. kerros
Siisti

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
On
E

Kuvaus

Uuden veroista toimistotilaa businesspark-palveluilla. Palvelut sisältyvät vuokraan (aula, kokoustilat, auditorio, saunaosasto, kuntosali + sosiaalitilat). Pohjakuva suuntaa antava.
Strömberginaukio Business Park on näyttävä ja tyylikäs sekä palveluiltaan laadukas toimistotalo Business Park -palveluilla Pitäjänmäen yritysalueella.

Kiinteistön toimistotilat sijaitsevat pääosin 2.-6. kerroksissa. Kukin kerros on jaettavissa kahteen osaan, joihin kulku on pääaulan hisseillä. Rakennuksen pohjaratkaisu on L-kirjaimen muotoinen eli se koostuu lyhyestä ja pitkästä siivestä. Kerroksen lyhyempi siipi on 840 m2 ja pidempi n. 1800 m2. Kerroksen kummassakin siivessä on wc-tilat ja kerroskeittiö. Kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa on lisäksi pienempiä toimistotiloja sekä lounasravintola.

Vuokralainen maksaa vuokraamistaan tiloista kiinteää vuokraa ja suhteellisen osuutensa yhteiskäyttötilojen vuokrasta. Yhteiskäyttötiloihin luetaan vastaanottoaula, kokous- ja neuvottelukeskus, lastaus- ja jätetila, kuntosali sosiaalitiloineen sekä ullakon saunaosasto. Niiden käytöstä ei peritä muita käyttökorvauksia.

Kellarikerroksessa 217 autopaikkaa ja sisäänkäynnin edustalla 24 vieraspaikkaa.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle on hyvät liikenneyhteydet julkisilla. Valimon ja Pitäjänmäen rautatieasemat ovat kävelyetäisyydellä. Lisäksi useita busseja pysähtyy kiinteistön lähellä. Myös hyvät liikenneyhteydet autolla.

Cushman & Wakefield suosittelee