Revontulentie 9

Vuokrattava toimistotila, Espoo, Tapiola, 2186m²
Kohde #1185621

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Revontulentie 9
02100
Tapiola
2186 m²
869 m²
758 m²
362 m²
21-24€/m²
Useita kerroksia
Remontoitu

Ominaisuudet

1950 - 53
A-B
Olemassa oleva
Todistus puuttuu

Kuvaus

Kiinteistöstä ei vuokrata yksittäisiä toimitiloja. Koko kiinteistö vuokrataan yhdelle toimijalle ja saneerataan vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Huoneistoala yhteensä noin 1920 m2 ja lisäksi 200 m2 varastotiloja. Tilat jakautuvat: 1. krs / 869 m2, 2. krs / 758 m2, 3. krs / 362 m2.

Saneerattua tilaa historiallisesti merkittävässä kiinteistössä omalla tontilla, puistomaisessa ympäristössä, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä tulevasta metroasemasta. Kiinteistö on rakennettu 1950-luvun alkupuolella opistokäyttöön. Laaja ja viihtyisä takapiha mahdollistaa esimerkiksi puutarhajuhlien järjestämisen rauhallisessa ja viihtyisässä ympäristössä.

Kiinteistö tarjoaa käyttäjilleen erinomaisen, vaativiin tarpeisiin soveltuvan ympäristön. Kiinteistöön ei sovellu kuntosali-, liikunta-, ravintola-, hotelli- tai asuntokonsepti.
Historiallisesti merkittävä, omaleimainen, 1950-luvun alussa rakennettu kiinteistö keskeisellä paikalla Länsiväylän pohjospuolella, hyvien kulkuyhteyksien varrella, Tapiolan keskustan ja tulevan metroaseman välittömässä läheisyydessä. Kohteessa on hyvät pysäköintitilat ja alueella on erittäin hyvät palvelut. Talossa on jäähdytys ja nopeat tietoliikenneyhteydet. Kiinteistössä on kaksi sisäänkäyntiä. Se soveltuu joko yhdelle tai usealle erilliselle käyttäjälle.

Rakennus tullaan saneeraamaan kokonaisuudessaan, ottaen huomioon suojellut kohdat (ulkokuori ja aulatilat). Tilat vuokrataan saneerattuina. Saneerauksen 1. vaihe on valmis. Sisätilojen saneeraus aloitetaan kun riittävä vuokrausaste on saavutettu. Saneerauksen arvioidaan kestävän noin 1,5 vuotta.

Tilat soveltuvat erinomaisesti 1950-luvun arkkitehtuuria arvostaville. Tiloissa mm. Tynellin valaisimia. Kiinteistöön ei sovellu hoiva- tai asuntokonsepti.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Tapiolassa Länsiväylän tuntumassa. Hyvät julkiset liikenneyhteydet busseilla. Autopaikkoja.
Yhteydet:
- Helsingin keskusta 10 min.
- Westendin bussiterminaali 2 min.
- Tapiolan keskusta 2 min.
- Kehä 1: 5 min.
- Kehä 2: 5 min.
- Lentoasema 25 min.
- Tuleva metroasema 2 min.

Cushman & Wakefield suosittelee