Kutojantie 11

Vuokrattava toimistotila, Espoo, Kilo, 337.5m²
Kohde #1185951

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Espoo, 250m²
Toimistotila, Espoo, 250m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Kutojantie 11
02630
Kilo
337.5 m²
11-15€/m²
4. kerros

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Siisti ja valoisa toimistotila kiinteistön neljännessä kerroksessa. Sisältää osuuden yhteisestä aulasta. Tila ei ole jaettavissa.

Kiinteistön toimistotiloissa on työpistekohtainen lämmitys ja jäähdytys sekä CAT-5 tason tietoliikenneverkko. Kohteen palveluihin kuuluu vuokrattavia neuvottelutiloja ja saunaosasto.
Kilon Helmi on vuonna 1991 valmistunut viisikerroksinen toimistorakennus. Toimistotiloissa on työpistekohtainen lämmitys ja jäähdytys. Kokoustilat on varustettu ajanmukaisilla tietoliikenneyhteyksillä (ADSL). Ylimmässä kerroksessa käyttäjiä palvelee sauna- ja neuvottelutilat, jotka on uusittu syyskuussa 2006. Saunatiloissa langaton (WLAN) yhteys. Kiinteistössä toimii lisäksi parturi-kampaamo.

Liikenneyhteydet

Alue on vilkas työpaikkakeskittymä hyvien liikenneyhteyksien varrella Kehä II:n ja Turunväylän solmukohdassa. Ajoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalle on alle puoli tuntia. Lähin linja-autopysäkki on aivan kiinteistön vieressä Kutojantiellä ja Keran rautatieseisake on vain muutaman sadan metrin päässä.

Cushman & Wakefield suosittelee