Kalkkipellontie 6

Vuokrattava toimistotila, Espoo, Leppävaara, 361m²
Kohde #1186697

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Espoo, 844m²
Toimistotila, Espoo, 1182m²
Toimistotila, Espoo, 1242m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Kalkkipellontie 6
02650
Leppävaara
361 m²
11-15€/m²
Katutaso
Siisti
Avo

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
F

Kuvaus

Juuri saneerattu, moderni avotilapainotteinen tila katutasossa. Muuntojoustavaa ja jäähdytettyä toimistotilaa ensimmäisessä kerroksessa.

Kiinteistön vuokralaisille on pysäköintipaikkoja sekä pihalla että autokatoksessa. Pääsisäänkäynnin viereen on varattu asiakaspysäköintipaikkoja. Asiakkaita ja työntekijöitä kiinteistössä palvelee aulapalvelu ja lounasravintola erikseen varattavine neuvotteluhuoneineen. Lisäksi vuokralaisten käytössä on kuntosali ja edustava sauna.

Kuvissa esimerkkejä toimistotiloista.
Vuonna 1987 rakennetussa toimistokiinteistössä on muuntojoustavaa ja jäähdytettyä toimistotilaa.

Kiinteistössä on aulapalvelu ja lounasravintola erikseen varattavine neuvotteluhuoneineen, sekä 100 hengen auditorio. Vuokralaisten käytössä on myös kuntosali ja edustavat saunatilat. Leppävaaran palvelut reilun 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Kiinteistön vuokralaisille on pysäköintipaikkoja sekä pihalla että autokatoksessa. Pääsisäänkäynnin viereen on varattu asiakaspysäköintipaikkoja. Sosiaalitilat työmatkapyöräilijöille.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Mäkkylässä, Kehä I:n ja Turuntien välittömässä läheisyydessä. Mäkkylän juna-asema on reilun 5 minuutin kävelymatkan päässä. Kaupunkiradan tiheä vuoroväli keskustan ja Leppävaaran välillä helpottaa työmatkaliikennettä. Vanhaa Turuntietä liikennöivät bussilinjat. Jokerilinja (550) palvelee joukkoliikenteen käyttäjiä poikittaisliikenteessä.

Cushman & Wakefield suosittelee