Harkkokuja 2

Kiinteistö on
Green building
sertifioitu
Vuokrattava toimistotila, Vantaa, Pakkala, 18000m²
Kohde #1189177

Kiinteistön muut vapaat tilat

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Harkkokuja 2
01510
Pakkala
18000 m²
6000 m²
4000 m²
Kysy
Useita kerroksia
Suunnitteilla
Uusi

Ominaisuudet

Suunnitteilla
On
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Harkkokuja sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä Vantaan Veromäessä Kehä III:n ja Tuusulantien risteyksessä. Kohde on suunniteltu toteutettavan kolmessa vaiheessa ja ensimmäisen toimistotalon laajuus on 6000 kerrosneliömetriä tarjoten työpisteen tilaratkaisusta riippuen n. 330 henkilölle.
Uudiskohde Aviapolis Harkko. Tuusulanväylän ja Kehä III:n välittömään läheisyyteen, näkyvälle paikalle ja hyvien kulkuyhteyksien äärelle nousee modernia toimistotilaa.

Harkkokuja on kolmen toimistotalon muodostama 18 000 m²:n kokonaisuus. Kohteen rakennustyöt toteutetaan kolmessa vaiheessa. Ensimmäisenä valmistuvan toimistotalon laajuus on 6 000 m² ja se tarjoaa työpisteitä tilaratkaisusta riippuen n. 330 henkilölle.

Harkkokuja sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä Vantaan Veromäessä Kehä III:n ja Tuusulantien risteyksessä. Tammiston monipuolinen ostoskeskittymä, kauppakeskus Jumbo ja viihdekeskus Falmingo hotelleineen tarjoavat monipuoliset palvelut kivenheiton päästä. Tilat ja palvelut ovat räätälöitävissä käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Peruspalveluihin kuuluu info- ja vastaanottopiste, ravintola, catering, asiakas-extranet, ja kokoustilat. Kohteelle haetaan ympäristösertifiointi.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Kohde sijaitsee erittäin hyvien ja monipuolisten liikenneyhteyksien äärellä Vantaan Aviapolis -alueella. Helsingin keskustaan on noin 15 km, lentokentälle matkaa on noin 3 km. Autopaikkoja min. 360 kpl.

Cushman & Wakefield suosittelee