Kumpulantie 3

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Vallila, 450m²
Kohde #1197062

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 406m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Kumpulantie 3
00510
Vallila
450 m²
11-15€/m²
2. kerros
Siisti
Avo

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Vallilan Factoryssa valoisa ja tehokas toisen kerroksen toimistotila, josta näkymät Teollisuuskadulle päin. Tila sisältää osuuden yhteiseen aulaan. Mahdollisuus vuokrata muutama autopaikka kiinteistön omasta hallista. Autopaikkakiintiö: 2 ap.

Samasta kerroksesta vuokrattavissa myös 458 m2 -tilakokonaisuus.

Factory tarjoaa käyttäjilleen myös hyvät peruspalvelut, joihin kuuluvat mm. lounasravintola, kuntosali, edustussauna ja aulapalvelut. Kellarissa varastotilaa, tavarahissiyhteys (1500 kg).
Vallilan Factory sijaitsee suositulla työpaikka-alueella Helsingin Vallilassa. Näyttävä julkisivu avautuu Teollisuuskadulle päin. Rakennus koostuu vuonna 1952 rakennetusta ja vuosina 1998-1999 toimistokäyttöön saneeratusta tehdasosasta sekä vuonna 1999 valmistuneesta uudisosasta.

Saneeratun osan läpäisevä valokuilu antaa runsaasti luonnonvaloa työpisteille ja tuo avaruutta koko rakennukseen. Näköalahissi ja helposti muuntuvat tilat lisäävät viihtyvyyttä. Tiloissa on jäähdytytetty ilmanvaihto sekä nopeat tietoliikenneyhteydet. Aulavastaanotto, suosittu lounasravintola, eri kokoisia neuvottelutiloja, kuntosali, 7. krs:ssa saunaosasto. Kerroksiin on tavarahissiyhteys (1500 kg). Asiakaspaikoitus.

Liikenneyhteydet

Julkiset liikenneyhteydet: juna, bussi ja raitiovaunu. Kaupunginosan kautta kulkee useita raitiovaunu- ja bussilinjoja. Pasilan juna-asemalle kävelymatka. Kiinteistöllä on yhteensä 54 autopaikkaa, joista 45 omassa autohallissa ja 9 vieraspaikkaa pihalla. Lisäpaikkoja vuokrattavissa runsaasti kiinteistön välittömässä läheisyydessä sijaitsevasta Itä-Pasilan Pysäköinti Oy:n autohallista sekä Q parkista. Polkupyörille on säilytystilaa sisäpihalla ja autohallissa.

Cushman & Wakefield suosittelee