Komentosilta 1

Kiinteistö on
Green building
sertifioitu
Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Vuosaari, 237m²
Kohde #1201298

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 253m²
Toimistotila, Helsinki, 295m²
Toimistotila, Helsinki, 214m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Komentosilta 1
00980
Vuosaari
237 m²
16-20€/m²
11. kerros
Avo

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
F

Kuvaus

11. kerroksessa avotoimistoa, jonne on myös mahdollista rakentaa toimistohuoneita. Huoneisto 11.1. Komeat näköalat meren suuntaan.
Vuosaaren Porttikeskus on osa vuonna 2008 valmistunutta modernia ja nykyaikaista logistiikkakeskusta. Porttikeskukseen kuuluu 13-kerroksinen toimistorakennus, pysäköintilaitos ja matkustajaterminaali. Toimistorakennuksessa on muunneltavia ja tehokkaita toimistotiloja. Valittavana on avo-, huone- tai yhdistelmätoimistoa. Kiinteistön käyttäjiä palvelee ensimmäisessä kerroksessa lounasravintola ja vastaanottoaula. Toimistorakennukselle ainutlaatuisen piirteen antaa sen ylimmistä kerroksista löytyvät sauna- ja edustustilat, josta on upeat näköalat merelle. Kyseiset tilat ovat myös kaikkien kiinteistön vuokralaisten käytettävissä. Kiinteistöllä on valokuituyhteys ja toimistotiloissa palkkijäähdytys. Helsingin Sataman, Tullin ja satamaoperaattoreiden palvelut sijaitsevat samassa logistiikkakeskuksessa. Porttikeskuksen yhteydessä on pysäköintihalli, jossa on tilaa noin 460 autolle.

Liikenneyhteydet

Vuosaaren Porttikeskus sijaitsee Vuosaaren satamassa aivan satamakeskuksen ytimessä. Satamasta on hyvät yhteydet ympäri Suomen. Alueelta on moottoritietasoinen väylä Kehä III:lle ja samalla Suomen päätieverkostoon. Logistiikkakeskuksen terminaaleilta ja laitureilta on raideyhteys satamaradan välityksellä Keravan kautta päärataan. Logistiikkakeskuksen etäisyydet Turunväylälle (E18) on 30 minuuttia, Hämeenlinnan väylälle (E12) on 20 minuuttia, Helsinki-Vantaan lentoasemalle 20 minuuttia, Lahdenväylälle (E75) 10 minuuttia.

Päiväsaikaan Vuosaaren satamaan matkaa sujuvimmin metrolla Vuosaaren metroasemalle, josta on vaihtoyhteys satamaan bussilla 90B.
Bussilinja 519A liikennöi reitillä Vuosaaren satama - Itäkeskus - Malmi - Lentoasema.
Bussilinja 562 ja 562K liikennöi reitillä Vuosaaren satama - Mellunmäki - Tikkurilan asema.

Cushman & Wakefield suosittelee