Niittymäentie 9

Vuokrattava toimistotila, Espoo, Niittykumpu, 4500m²
Kohde #1201474

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Niittymäentie 9
02200
Niittykumpu
4500 m²
2955 m²
2479 m²
1352.5 m²
11-15€/m²
Useita kerroksia
Kunnostetaan käyttäjälle
Avo

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Muuntojoustavaa, valoisaa ja erilaiset tilakokonaisuudet mahdollistavaa toimistotilaa kiinteistön 2.–4. kerroksissa. Tilavaihtoehtoja käyttäjän tarpeen mukaan.

Kiinteistö peruskorjataan ja tiloihin muutto olisi mahdollinen n. 12 kk sopimuksen syntymisen jälkeen. Peruskorjaus tulee pitämään sisällään modernin jäähdytysjärjestelmän asentamisen, tietoliikennekaapelointien uusimisen, ym. muita talotekniikan perusparannustöitä. Myös julkisivuremontin toteutusta harkitaan. Tilat ja kiinteistö ovat tekniikaltaan uutta vastaava. Kiinteistössä on saunaosasto ja alakertaan jää erikseen vuokrattavia neuvottelutiloja. Myös lounasravintola sekä aulapalvelu ovat mahdollisia mikäli näille on kysyntää.
Vuonna 1991 valmistunut nelikerroksinen toimistorakennus näkyvällä paikalla Niittykummussa Länsiväylän varrella, noin 450 m päässä vuonna 2016 aukeavasta Urheilupuiston metroasemasta.

Rakennuksen valoisassa sisääntulokerroksessa on useita erikokoisia neuvottelutiloja sekä valmius aulavastaanotolle ja lounasravintolalle. Ylimmässä kerroksessa on saunaosasto neuvottelutiloineen. Kiinteistössä on jäähdytys.

Kellarikerroksesta löytyy varastotilaa sekä hyvät sosiaalitilat pyöräilijöille. Mahdollinen tavaraliikenne kerroksiin hoituu tavarahissillä. Autopaikkoja on runsaasti piha-alueella ja autotallissa, jossa on myös autonpesupaikka.

Liikenneyhteydet

Niittykummusta on loistavat yhteydet joka suuntaan niin omalla autolla, polkupyörällä kuin julkisella liikenteelläkin. Liikenneyhteydet alueelle monipuolistuivat entisestään, kun metrolinja Helsingistä Matinkylään aloitti liikennöinnin. Nykyaikainen, korkeatasoinen Urheilupuiston metroasema avautui noin 500 metrin päähän kiinteistöstä. Metromatka Helsinkiin taittuu 15 minuutissa ja Tapiolaan 2 minuutissa.

Cushman & Wakefield suosittelee