Kyllikinportti 2

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Länsi-Pasila, 546m²
Kohde #1201705

Kiinteistön muut vapaat tilat

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Kyllikinportti 2
00240
Länsi-Pasila
546 m²
250 m²
21-24€/m²
2. kerros
Sop. mukaan

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Vuonna 2017 peruskorjattu uutta vastaava toimistotila toisessa kerroksessa. Vapautuu sopimuksen mukaan. Tila voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Erittäin hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Kiinteistössä on aulapalvelu, ravintola, neuvotteluhuoneita, kuntosali sekä pyöräkellari. Koko kiinteistö on vasta remontoitu.
Pasilanportti on parhaillaan uudistuva, edustava toimistokohde keskeisellä paikalla Länsi-Pasilassa. Kesäksi 2017 uudistunut Pasilanportti tarjoaa täysin uutta vastaavaa ja modernia toimistotilaa.

Sisäpiha katetaan seitsenkerroksiseksi kohtaamispaikaksi, jossa risteävät sisäänkäynti, ruokala, neuvottelutilat sekä auditorio. Rakennusta modernisoidaan myös avaamalla entisiä työhuonekäytäviä avoimeksi monitoimitilaksi, jossa pyritään tukemaan erityisesti digityön mahdollisuuksia. Lisäksi kellarikerroksesta saatetaan tehdä toinen pysäköintihalli.

Nykyisellään kiinteistössä on aulapalvelu, lounasravintola, auditorio sekä edustussaunatilat uima-altaineen. Paikoitus sekä kellarissa että alueen parkkiluolassa.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Raitiovaunu 7A pysähtyy kiinteistön edessä. Myös bussiyhteydet ovat hyvät; bussipysäkille 100 m. Lisäksi Pasilan juna-asema on kävelyetäisyydellä, 700 m päässä.

Pysäköintimahdollisuuksia ovat esimerkiksi Palkkatilanportti, Maistraatinportti ja Rahakamarinportti.

Cushman & Wakefield suosittelee