Tammasaarenkatu 5 SANTA MARIA

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Ruoholahti, 550m²
Kohde #1202755

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 266.5m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Tammasaarenkatu 5 SANTA MARIA
00180
Ruoholahti
550 m²
22€/m²/kk
12100€/kk
21-24€/m²
2. kerros
Siisti
Huone

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
On
G

Kuvaus

Heti vapaata, modernia toimistotilaa HTC SANTA MARIA -talon 2. kerroksessa. Tila on tällä hetkellä pääosin huonetoimistoa, mutta voidaan muokata myös avotilaksi. Tilaa on helppo muunnella vuokralaisen tarpeen mukaan. Voidaan myös yhdistää saman kerroksen 1.8.2018 vapautuvan 597 m2 -tilan kanssa, jolloin tila käsittää koko kerroksen, noin 1140 m2.

Santa Maria-talossa on HTC:n pääaula, jossa on vieraiden vastaanottopalvelu sekä lounasravintola. Talon ylimmässä kerroksessa on edustussauna.

Lisäksi vuokralaisen käytettävissä on kaikki HTC:n tarjoamat BusinessPark-palvelut, kuten Pinta-talossa sijaitsevat kokoustilat ja auditorio sekä Nina-talossa sijaitseva kuntosali, edustussauna ja ravintola.
HTC SANTA MARIA. Upealla paikalla Ruoholahdessa sijaitseva High Tech Center Helsinki koostuu viidestä modernista toimistorakennuksesta. Talot tunnetaan arkkitehtipalkintoja voittaneista kilpailuista.

HTC SANTA MARIA on jäähdytetty ja toimistotiloissa jäähdytys on huonekohtaisesti säädettävissä. HTC Helsinki tarjoaa vuokralaisilleen aulapalveluita, kaksi ravintolaa, neuvottelu- ja edustustiloja, catering-palvelut, auditorion, kuntosalin ym. huipputasoisia business park -palveluita. Autopaikkoja yhteisestä pysäköintihallista.

Liikenneyhteydet

Ruoholahden metroasema sijaitsee vain noin 650 metrin päässä HTC:sta ja raitiovaunu 8:n pysäkille on matkaa vajaat 200 metriä. Espoon suuntaan yhteydet sujuvat Ruoholahteen johtavaa Länsiväylää pitkin.
Autopaikkoja on HTC:n alla, tilavassa parkkihallissa. Maksullisia pysäköintipaikkoja on kiinteistön edessä sekä lähikaduilla.

Cushman & Wakefield suosittelee