Keilaranta 19 D

Vuokrattava toimistotila, Espoo, Keilaniemi, 310m²
Kohde #1207513

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Espoo, 532m²
Toimistotila, Espoo, 532m²
Toimistotila, Espoo, 271m²
Toimistotila, Espoo, 271m²
Näytä kaikki
Pienennä

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Keilaranta 19 D
02150
Keilaniemi
310 m²
21-24€/m²
6. kerros

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

HTC Keilaniemi, D-talo. Vapaa toimistotila rakennuksen kuudennessa kerroksessa. Tilat modernia toimistotilaa, johon helppo rakentaa huoneita tarpeen mukaan.

Kiinteistössä kaikki Business Park palvelut; aulapalvelu, kokoustilat, auditorio, lounasravintola sekä edustustilat.
HTC Keilaniemi on neljän talon kokonaisuus, joka sijaitsee näköalapaikalla Espoossa aivan meren rannassa. Tilat ovat laadukkaita, ja ikkunoista avautuu esteetön merinäköala. Kohde sijaitsee erinomaisella paikalla palveluiden lähellä ja hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sijainniltaan paikka on erinomainen sekä imagon että toiminnallisuuden kannalta.

Kiinteistössä on vuokrattavana avo-, huone- ja yhdistelmäkonttoriksi muunneltavaa valoisaa tilaa. Kerrosala on 553 m2 ja se on jaettavissa kahteen 276 m2 -tilaan. HTC:n tilat räätälöidään yrityskohtaisesti tehokkaiksi ja työn tarpeita parhaiten tukeviksi. Työmukavuutta luovat talon nykyaikaiset talotekniset järjestelmät.

Kaikille yhteiset palvelut: Aulapalvelu, opastus, vartiointi, HTC-intra sekä kiinteistön hoito ja isännöinti. Lisäpalveluina saatavilla mm. ravintola-, catering, pesula, parturi-kampaamo, sijaisauto- ja pesulapalvelut, vihersisustus. Yhteiskäytössä 14 kpl erikokoisia neuvotteluhuoneita katutasossa. Tietojärjestelmät ja talotekniikka edustavat alan kärkiosaamista.

Liikenneyhteydet

Hyvät liikenneyhteydet Länsiväylää sekä Kehä I:stä pitkin autolla ja bussilla. Länsimetron valmistuttua myös metroyhteys. Sen pysäkille noin 400 m. Pysäköinti HTC:n modernissa parkkihallissa. Todella upeat pyöräilyreitit ja myös veneellä pääsee töihin.

Cushman & Wakefield suosittelee