Ilmalantori 1

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Ilmala, 421m²
Kohde #1218396

Kiinteistön muut vapaat tilat

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Ilmalantori 1
00240
Ilmala
421 m²
21-24€/m²
3. kerros
Uusi

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Vuodenvaihteessa 2017/2018 valmistuneen Ilmalan Asema -rakennuksen kolmannessa kerroksessa on vielä yksi tila vapaana: 421 m2. Monitilaympäristö tarjoaa sopivan tilan kaikkiin työnteon eri tarpeisiin ja tilanteisiin. Muuntojoustavassa tilassa työntekijä voi itse valita, millaisessa ympäristössä haluaa kulloinkin tehdä töitä: keskittyä vetäytymistilassa, kokoustaa neukkarissa ja työskennellä kollegoiden kanssa projektitilassa. Tilakokonaisuudet räätälöidään tapauskohtaisesti.
Ilmalan Asema -toimistorakennus. Ilmalan aseman viereen valmistuu uusi toimistokokonaisuus, jonka laajuus on yhteensä 20 600 kerrosneliömetriä ja se koostuu kahdesta toimistorakennuksesta Ilmalan Asemasta ja Ilmalan Torista. Hankkeen ensimmäinen vaihe, Ilmalan Asema, joka kattaa 11 400 kerrosneliömetriä valmistui joulukuussa 2017. Huippusijainti Ilmalana juna-aseman vieressä. Kiinteistössä on suihku- ja pukeutumistilat sekä pyörävarasto. Talossa on oma lämmin pysäköintihalli, josta on vuokrattavissa pysäköintitilaa tarpeen mukaan.

Liikenneyhteydet

Hyvät liikenneyhteydet autolla, bussilla, raitiovaunulla sekä junalla. Muutama minuutti Helsingin keskustaan ja kehäradan ansiosta parikymmentä minuuttia Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Nopeat ajoyhteydet Hakamäentien kautta.

Bussilinjat:
- 24, 24M Rautatientorille, Ruskeasuolle
- 50 Sompasaareen, Pajamäkeen
- 59 Herttoniemeen
- 509 Verkkosaareen, Järvenperään
- 57 Munkkivuoreen, Itäkeskukseen

Raitiovaunut:
- tuleva linja Ilmalan torilta keskustaan

Paikallisjunat:
- junat A, M, L Keskusta - Vantaankoski, Kirkkonummi n. 5 min välein

Cushman & Wakefield suosittelee