Elimäenkatu 28

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Vallila, 1210m²
Kohde #1218497

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 545m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Elimäenkatu 28
00520
Vallila
1210 m²
16-20€/m²
4. kerros

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Neljännen kerroksen siisti ja reilunkokoinen toimistotila Vallilassa. Runsaasti valoisaa avotilaa ja useita työ- ja neuvotteluhuoneita. Sisävalokuvat ovat malliesimerkkejä kiinteistön tiloista.
Industrial-tunnelmaa Vallilassa. Vuonna 1999 valmistunut toimistotalo Elimäenkadulla Vallilassa loistavien liikenneyhteyksien varrella. Vanha teollisuuskiinteistö, joka on muutettu toimistotiloiksi.

Tilat ovat pääosin avokonttorina, korkeat ja teollisuushenkiset. Tilaan tulee tavarahissi; lastaus sisäpihalta. Kiinteistössä on tilakohtainen jäähdytys sekä Cat6-kaapelointi. Omassa autohallissa on 254 paikkaa. Lisäpaikkoja voi helposti vuokrata viereisen rakennuksen pysäköintihallista. Kiinteistön kerroksista on yhteys kiinteistön omiin pysäköintitiloihin. Naapurissa on lounasravintola ja aseman lähellä useitakin vaihtoehtoja ateriointiin. Kiinteistö on vuokrattu yhdelle käyttäjälle.

Pasila on alue, johon Helsinki panostaa lähitulevaisuudessa paljon. Jo nyt se muodostaa merkittävän liiketoiminnan keskittymän.

Liikenneyhteydet

Elimäenkadun kiinteistö sijaitsee kävelymatkan päässä Pasilan asemalta, jonne pysähtyvät kaikki lähi- ja kaukoliikenteen junat. Lisäksi paikalle pääsee raitiovaunulla sekä busseilla. Raitiovaunu- ja bussipysäkki 200 m, juna-asema 1000 m, metroasema 1,8 km, lentokenttä 15 km.

Cushman & Wakefield suosittelee