Keilaranta 1

Vuokrattava toimistotila, Espoo, Keilaniemi, 323.5m²
Kohde #1226300

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Keilaranta 1
02150
Keilaniemi
323.5 m²
21-24€/m²
2. kerros
Siisti
Avo

Ominaisuudet

B
Olemassa oleva
On
On
G

Kuvaus

Vuokrattavissa 2. kerroksen toimistotila n.323m2. Valoisa ja ilmava avotila, jossa on kaksi huonetta. Keittiö yhteiskäytössä naapurin kanssa. Tila sijaitsee kiinteistön vanhemmassa osassa, mutta sisäänkäynti uudisrakennuksen kautta.

Keilaranta 1 vuokralaisilla mahdollisuus käyttää kiinteistön kattavia palveluja kuten aulavastaanottoa, lounasravintolaa, kokoustiloja, saunaosastoa sekä pysäköintihallia.
Keilaranta 1 B. Moderni talo meren rannalla. B-talo on v.1999 valmistunut ja vuosina 2017 ja 2013 saneerattu viisikerroksinen toimistotalo. Avarat, valoisat tilat luovat erinomaiset olosuhteet työnteolle ja merellinen maisema avautuu talon kaikista kerroksista. Muuntelukelpoista tilaa. Kiinteistössä ilmastointi, jäähdytys. Pysäköintitilaa. Sopimuksen mukaan vuokralaisten käytettävissä: postin käsittely ja jakelu, puhelinvaihde, vastaanottopalvelut, atk-konesali-ja tietoverkkopalvelut, ravintola, edustustilat. Kaikilla vuokralaisilla on neuvottelutilojen käyttöoikeus ilman lisäveloitusta. Lisäksi vuokrattavissa varasto- ja konesalitiloja.

Keilaranta 1 uudisosalle (A-rakennus) on myönnetty ympäristösertifikaatti: LEED Core and Shell, korkein luokka eli Platinum.

Liikenneyhteydet

Keilarannasta on moitteettomat liikenneyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua. Julkisen liikenteen linjat ja kevyen liikenteen reitit toimivat erinomaisesti. Kiinteistö sijaitsee Keilaniemen metroaseman välittömässä läheisyydessä. Länsiväylä vie nopeasti Helsingin keskustaan ja Isoon Omenaan. Kehätieltä pääsee sujuvasti moottoriteille ja lentokentälle. Työpaikkapyöräilijöiden käytössä on pyöräparkki ja sosiaalitilat. Taksiasema löytyy kiinteistön vierestä. Helsingin ydinkeskustaan 8 km, Helsinki-Vantaan lentoasemalle 22 km, Länsiväylälle 800 m.

Rakennuksen alla on lämmitetty kolmikerroksinen parkkihalli, jonka paikat ovat pysäköintioikeudellisia. Kiinteistön asiakkaiden käytössä ovat piha-kannen autopaikat. Kohteessa on myös autopesula.

Cushman & Wakefield suosittelee