Keskikankaantie 9

Vuokrattava toimistotila, Hollola, Salpakankaan teollisuusalue, 2500m²
Kohde #1226558

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Keskikankaantie 9
15860
Salpakankaan teollisuusalue
2500 m²
1000 m²
5-10€/m²
Useita kerroksia
Kombi

Ominaisuudet

1965 - 1995
Olemassa oleva
Todistus puuttuu

Kuvaus

Monipuolista ilmastoitua toimistotilaa kahdessa kerroksessa. Huoneita, avotilaa, neuvottelutiloja sekä sosiaalitilaa. Voidaan vuokrata kokonaisuutena tai useammassa osassa.
Keskikankaantie 9:n vapaana olevat tilat sijaitsevat toimisto- ja teollisuuskiinteistössä erillisessä pääkonttorityyppisessä toimistorakennuksessa. Merkittäviä paikallisia työllistäjiä ja kansainvälisesti toimivia teollisuutta ja teollisuuden palveluita tuottavia yrityksiä on toiminut tässä kohteessa. Tällä hetkellä kohde toimii pääkonttorina ja tuotantolaitoksena. Kiinteistön rakennukset ovat valmistuneet vuosien 1965 – 1995 aikana. Kohteessa on lounasravintola, josta voi myös tilata iltatilaisuuksiin saunatiloja ja ruokapalveluita.

Liikenneyhteydet

Kohde sijaitsee Hollolan keskustan ja Salpakankaan palveluiden äärellä. Päijät-Hämeen keskussairaalaan on noin 2 kilometriä Lahden keskustaan ja 4- tielle noin 10 minuutin ajomatka. Yhteydet Hämeenlinna – Tampere sekä Kouvolan suuntaan aivan vierestä kulkevalla valtatie 12:lla. Hämeenlinna, Kouvola ja Helsinki ovat noin tunnin ajomatkan päässä.

Cushman & Wakefield suosittelee