Sinimäentie 8 B

Vuokrattava toimistotila, Espoo, Sinimäki, 1509m²
Kohde #1226986

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Espoo, 943m²
Toimistotila, Espoo, 818m²
Toimistotila, Espoo, 3018m²
Toimistotila, Espoo, 4527m²
Näytä kaikki
Pienennä

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Sinimäentie 8 B
02630
Sinimäki
1509 m²
800 m²
400 m²
11-15€/m²
3. kerros

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Elcoteqille rakennetusta pääkonttorista vuokrattavissa tiloja useasta kerroksesta. Jaettavissa alkaen n. 400 m2 -kokonaisuuksiin.
Talossa aulapalvelu.
Laadukas ja nykyaikainen toimistotalo näkyvällä paikalla Turunväylän varrella, Espoon Sinimäessä, Turunväylän ja Sinimäentien välisellä alueella. Alue on eräs Espoon tärkeimmistä IT-teknologian painopistealueista, johon useat suuryhtiöt ovat sijoittaneet toimintaansa. Nykyasussaan jäähdytettyä avotilaa, mutta mahdollisuus muuttaa kombikonttoriksi ja vaikuttaa tilajakoihin. Kiinteistössä aulapalvelut ja kokoustiloja.

Toimistohotellilta ostettavissa lisäpalveluina kopiointi-, tulostus- ja skannauspalvelu, faksaus-, postitus- ja kuriiripalvelu, puhelinvaihde ja vastauspalvelu, kokouspalvelut, internet-yhteydet, ICT-palvelut, sihteeripalvelut, videoneuvottelu sekä toimistokalusteiden vuokrausmahdollisuus.

Liikenneyhteydet

Turunväylän ja Keha II:n kupeessa. Espoon bussipysäkit lähellä. Hyvät liikenneyhteydet henkilöautolla Kehäteitä ja Turunväylää pitkin. Pihalla runsaasti vuokrattavia autopaikkoja. Leppävaaran asema 3 km, Helsinki-Vantaan lentoasema 16,2 km, Turuntie 2 km.

Cushman & Wakefield suosittelee