Työpajankatu 13

Kiinteistö on
Green building
sertifioitu
Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Kalasatama, 670m²
Kohde #1227237

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 565m²
Toimistotila, Helsinki, 3679m²
Toimistotila, Helsinki, 891m²
Toimistotila, Helsinki, 413m²
Näytä kaikki
Pienennä

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Työpajankatu 13
00580
Kalasatama
670 m²
25-30€/m²
5. kerros
Remontoitu
Avo

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Vuokrattavissa täysin moderni ja muuttovalmis toimistotila n. 670m2 kiinteistön 5. kerroksesta. Kiinteistön yhteiskäytössä on mm. 2.kerroksen neuvottelumaailma, work-lounge ja 6.kerroksen kuntosali.

Toimistotilat on täysin uudistettu sekä taloteknisten valmiuksien sekä pintojen osalta. Tiloissa on laadukas tekstiilipalamatto ja lasiseinäiset neuvotteluhuoneet ja puhelinhuoneet. Jäähdytystekniikka ja valaistus on huipputasoa.
Työpaja sijaitsee Kalasataman metroaseman välittömässä läheisyydessä sekä syksllä 2018 valmistuvan kauppakeskus REDI:n vieressä.

Kiinteistön laajamittainen peruskorjaushanke valmistui keväällä 2018. Toimistotilat ovat modernia, avaraa monitilatoimistoa. Kiinteistössä on vuokralaisten käytettävissä iso kokouskeskus jossa on 30 neuvottelutilaa ja auditorio. Kiinteistössä toimii laadukas lounasravintola ja aulapalvelu. Lisäksi kiinteistöstä löytyy sauna- ja edustustilat kattoterasseineen sekä laadukas kuntosali.

Kiinteistön perusparannukselle haetaan LEED Gold-tason sertifiointia.

Liikenneyhteydet

Kiinteistön sijainti ja saavutettavuus julkisella liikenteellä on erinomainen, sillä se sijaitsee vain minuutin kävelymatkan päässä Kalasataman metroasemalta. Kiinteistössä on parkkihalli ja pihapysäköinti. Autohallissa on sähköautojen latauspistokkeet.

Cushman & Wakefield suosittelee