Kalkkipellontie 4

Vuokrattava toimistotila, Espoo, Mäkkylä, 227m²
Kohde #1227581

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Espoo, 423m²
Toimistotila, Espoo, 907m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Kalkkipellontie 4
02650
Mäkkylä
227 m²
11-15€/m²
2. kerros
Siisti

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
F

Kuvaus

Toisen kerroksen siistiä saneerattua toimisto/koulutustilaa, joka on pääosin avotilaa. Työskentelymukavuutta lisäävät kaikkiin tiloihin asennetut palkkijäähdyttimet. Kiinteistössä on runsaasti parkkipaikkoja.

Kuvissa esimerkkejä toimistotiloista.
Vuonna 1980 valmistuneessa toimistorakennuksessa on 2004 saneerattua ja nykyaikaista toimistotilaa. Mäkkylän toimistotalo sijaitsee Kehä I:n ja Turuntien välittömässä läheisyydessä.

Tässä viihtyisässä kiinteistössä on optimaaliset olosuhteet esimerkiksi IT-alan yritykselle. Tiloissa on jäähdytetty ilmanvaihto ja nykyaikainen Cat6 ATK-kaapelointi. Kiinteistössä on tarjolla myös noin 30 m2 jäähdytetty laitetila. Viereisen kiinteistön (Kalkkipellontie 6) lounasravintola on vuokralaisten käytettävissä. Kiinteistössä on oma saunaosasto. Pihalla on runsaasti pysäköintipaikkoja.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Mäkkylän juna-asema on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lisäksi Vanhan Turuntien bussilinjat palvelevat joukkoliikenteen käyttäjiä.

Kiinteistöllä on sekä pihalla että autokatoksessa sijaitsevia pysäköintipaikkoja kiinteistön vuokralaisille. Pääsisäänkäynnin viereen on varattu asiakaspysäköintipaikkoja.

Cushman & Wakefield suosittelee