Hiomotie 3

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 1173m²
Kohde #1228607

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 1171m²
Toimistotila, Helsinki, 580m²
Toimistotila, Helsinki, 630m²
Toimistotila, Helsinki, 580m²
Toimistotila, Helsinki, 630m²
Toimistotila, Helsinki, 1305m²
Näytä kaikki
Pienennä

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Hiomotie 3
00380
Pitäjänmäki
1173 m²
580 m²
632 m²
280 m²
11-15€/m²
3. kerros

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Vapaata toimistotilaa erinomaisella paikalla Pitäjänmäellä. Tilat ovat joustavasti muunneltavissa tilatarpeiden mukaan. Tila on jaettavissa esim. 280 m² ja 890 m²tiloihin. Kiinteistössä on koneellinen jäähdytetty ilmanvaihto ja tavarahissi. Sisätilakuvat ovat ylemmän kerroksen vastaavasta remontoidusta tilasta.

Valimotie 10:ssä on erikseen vuokrattavissa edustavia neuvottelutiloja 2-14 hengelle ja Valimotie 13 A:n monipuoliset palvelut ovat myös Hiomotie 3:n vuokralaisten käytettävissä: aulapalvelu, vuokrattavat neuvottelutilat, kuntosali ja sauna sekä suosittu lounasravintola Factory.
Edustavaa saneerattua toimitilaa Valimo Centerin Hiomossa Helsingin Pitäjänmäessä erinomaisten yhteyksien varrella, Valimon juna-aseman välittömässä läheisyydessä.

Tilat ovat uutta vastaavassa kunnossa ja teknisesti nykyaikaiset. Toimistotilat ovat vaaleita, avaria, valoisia ja koostuvat pääasiassa toisiinsa yhdisteltävistä toimistohuoneista. Kiinteistössä on koneellinen ilmanvaihto, joka on varustettu huonekohtaisella jäähdytystekniikalla ja lämmön talteenotolla. Kulunvalvonta- ja turvajärjestelmät ovat huipputasoa sekä sähköistys ja linkitykset vastaavat käyttäjien tarpeisiin pitkälle tulevaisuuteen.

Kiinteistöllä on käytettävissä Valimotie 13 A:n oma kuntosali ja pysäköintihalli. Toimiston sydämessä vuokralaisia palvelee yksi alueen suosituimmista ja suurimmista lounasravintoloista, Factory. Runsaasti autopaikkoja sekä sisällä että ulkona. Lastauslaituri ja tavarahissi kohteen kolmeen ensimmäiseen kerrokseen.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle on hyvät liikenneyhteydet julkisilla. Valimon rautatieasema on kävelyetäisyydellä. Lisäksi useita busseja pysähtyy kiinteistön lähellä.

Cushman & Wakefield suosittelee