Sinimäentie 8 B

Vuokrattava toimistotila, Espoo, Sinimäki, 4527m²
Kohde #1228741

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Espoo, 1509m²
Toimistotila, Espoo, 943m²
Toimistotila, Espoo, 818m²
Toimistotila, Espoo, 3018m²
Näytä kaikki
Pienennä

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Sinimäentie 8 B
02630
Sinimäki
4527 m²
11-15€/m²
Useita kerroksia

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Nykyaikainen ja laadukas toimistotila isomman yrityksen tarpeeseen. Toimisto on kolmessa kerroksessa. Kohde sijaitsee näkyvällä paikalla Turunväylän varrella.
Laadukas ja nykyaikainen toimistotalo näkyvällä paikalla Turunväylän varrella, Espoon Sinimäessä, Turunväylän ja Sinimäentien välisellä alueella. Alue on eräs Espoon tärkeimmistä IT-teknologian painopistealueista, johon useat suuryhtiöt ovat sijoittaneet toimintaansa. Nykyasussaan jäähdytettyä avotilaa, mutta mahdollisuus muuttaa kombikonttoriksi ja vaikuttaa tilajakoihin. Kiinteistössä aulapalvelut ja kokoustiloja.

Toimistohotellilta ostettavissa lisäpalveluina kopiointi-, tulostus- ja skannauspalvelu, faksaus-, postitus- ja kuriiripalvelu, puhelinvaihde ja vastauspalvelu, kokouspalvelut, internet-yhteydet, ICT-palvelut, sihteeripalvelut, videoneuvottelu sekä toimistokalusteiden vuokrausmahdollisuus.

Liikenneyhteydet

Turunväylän ja Keha II:n kupeessa. Espoon bussipysäkit lähellä. Hyvät liikenneyhteydet henkilöautolla Kehäteitä ja Turunväylää pitkin. Pihalla runsaasti vuokrattavia autopaikkoja. Leppävaaran asema 3 km, Helsinki-Vantaan lentoasema 16,2 km, Turuntie 2 km.

Cushman & Wakefield suosittelee