Eteläesplanadi 22

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 761.5m²
Kohde #1229089

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 170m²
Toimistotila, Helsinki, 934.5m²
Toimistotila, Helsinki, 437m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Eteläesplanadi 22
00130
Kaartinkaupunki
761.5 m²
500 m²
219 m²
25-30€/m²
2. kerros

Ominaisuudet

A/B
Olemassa oleva
F

Kuvaus

Näyttävän A-portaan toimisto, jossa korkea huonekorkeus heti sisääntulossa. Tilan ikkunoista osa Esplanadin suuntaan, osa kiinteistön sisäpihalle ja osa valopihan suuntaan. Tilassa mahdollisuus kolmelle eri sisäänkäynnille. Tila on mahdollista jakaa. Mikäli tila jaetaan ja sisäänkäynti halutaan A-portaasta, tilakoon tulisi olla n. 400-500 m2. Pienempää tilaa ei voi jakaa A-portaan puolelta. B- ja C-portaan puolelta tilamahdollisuudet ovat n. 219 m2 tilakoosta ylöspäin.

Tila yhdistettävissä B- portaan tiloihin, jolloin kokonaispinta-ala n. 934,5 m2.

Osa kuvista on mallitilasta, joka on jo vuokrattu.
Bensowin talona tunnettu kiinteistö on hyvä valinta, kun etsit arkkitehtuurisesti arvokasta kohdetta yrityksen uudeksi osoitteeksi. Bensowin talo sijaitsee vastapäätä Esplanadin puistoa, ydinkeskustan palveluiden keskellä. Talo on arkkitehti Uno Ullbergin suunnittelema historiallinen kohde, ja se on valmistunut vuonna 1940. Valmistuessaan liikepalatsi oli Helsingin modernein liikerakennus. Bensowin talo on valittu Docomomo Suomi ry:n merkittävimpien kohteiden listalle. Kiinteistön omasta parkkihallista on mahdollisuus vuokrata autopaikkoja autoilijoita varten. Lähistöllä lisäksi Erottajan parkkihalli, sekä Kasarmitorin autoparkkihalli. Kiinteistössä toimii kaksi korkealuokkaista ravintolaa. Keskustan kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Kiinteistö on läpikäynyt viime vuosina mittavia uudistustöitä uskollisena alkuperäiselle arkkitehtuurille. Myös sisäpihan vehreä atrium merenneitopatsaineen on nyt entistä kutsuvampi. Katutasossa toimii mm. kaksi ravintolaa ja kuntosali. Tällä hetkellä toimitiloissa toimii useiden eri alojen yrityksiä.

Kiinteistö on liitetty Helsingin kaukokylmään ja tiloihin on mahdollista rakentaa erillinen jäähdytys. Kiinteistössä on upouudet suihku- ja pukuhuonetilat työmatkaliikkujille.

Liikenneyhteydet

Loistava sijainti keskellä Helsinkiä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lähellä Erottajan ja Kasarmitorin parkkihallit. Bussipysäkille 100 m, raitiovaunupysäkille 200 m, metro- ja juna-asemalle 600 m, lentoasemalle 20,1 km.

Cushman & Wakefield suosittelee