Finlaysoninkatu 5

Vuokrattava toimistotila, Tampere, Finlayson, 524m²
Kohde #1229182

Kiinteistön muut vapaat tilat

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Finlaysoninkatu 5
33210
Finlayson
524 m²
11-15€/m²
3. kerros

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Heti vapaa kolmannen kerroksen avotoimistotila Finlaysonin alueella, vanhassa tehdasmiljöössä. Tilassa myös muutama työhuone sekä keittiö.
Nelikerroksinen Uusi Kehräämö eli Puutarhatehdas valmistui v.1891. Rakennusta korotettiin yhdellä kerroksella 1920-luvun alussa. Rakennus peruskorjattiin 1999. Nykyään tilat ovat toimistokäytössä.

Kehräämö on kulmakiinteistö, jolla on kaksi osoitetta: Polttimonkatu 3 ja Finlaysoninkatu 5.

Finlaysonin alue on historiallinen, mutta samalla moderni toimitilaympäristö, joka on täynnä elämää. Finlaysonin vanha perinteikäs tehdasalue on saneerattu viimeisen 15 vuoden aikana nykyaikaiseksi toimitila- ja liikekiinteistöksi, jossa tällä hetkellä toimii yli 100 eri alan yritystä. Alueella toimii tietotekniikan alan yrityksiä, ravintoloita, palveluyrityksiä, elokuvateatterikeskus, museoita ja keskusta-asuntoja. Finlaysonin alue onkin toimiva työpaikkakeskittymä ja vapaa-ajankeskus. Alueella järjestetään myös vuosittain useita eri alojen tapahtumia. Finlaysonin alueen tunnusmerkkejä ovat punatiiliset ja valkoisiksi rapatut rakennukset. Alueella on historiallisesti merkittäviä rakennuksia ja 1800-luvun teollisuusarkkitehtuurin huippuja. Toimitilojen lisäksi vuokrattavana on erikokoisia varastotiloja. Myös Siperian liikekeskuksen ja alueen piha-alueita voi vuokrata tapahtumien järjestämiseen.

Liikenneyhteydet

Juna-asemalle 1 km, lentokentälle 20,1 km.

Cushman & Wakefield suosittelee