Valimotie 21

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 542m²
Kohde #1229229

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 553m²
Toimistotila, Helsinki, 1083m²
Toimistotila, Helsinki, 544m²
Toimistotila, Helsinki, 892m²
Liiketila, Helsinki, 215m²
Näytä kaikki
Pienennä

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Valimotie 21
00380
Pitäjänmäki
542 m²
21-24€/m²
5. kerros

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Vuokrattavana viidennen kerroksen siisti ja moderni toimistotila. Pohjakuva on suuntaa antava.
Valimo21 on Nokian talona tunnettu rakennus, joka on syksyllä 2018 uudistettu kokonaisvaltaisesti. Tämän kolme rakennusta yhdistävän kiinteistön viihtyisät, modernisoidut toimitilat muokataan tulevan käyttäjän tarpeisiin vaikkapa kerroksia yhdistelemällä.

Kiinteistössä on kattavat ja laadukkaat business park -palvelut, ja kokonaisuudesta löytyy myös lastauslaituri ja tavarahissit. Warrior Coffee Roastery tarjoaa kahvila- ja baristapalvelut inspiroivassa ympäristössä kiinteistön valoisassa atriumissa. Sodexo Bistro tarjoaa premiumtason lounasruokaa laadukkaista raaka-aineista. Kiinteistössä on myös crosstrainer-sali joka on varusteltu laadukkailla välineillä ja laitteilla.

Talon laajaan palvelukonseptiin kuuluvat mm. laadukas aulapalvelu, catering-palvelut, kokoustilat: auditorio 150-160 henkilölle, useita erikokoisia kabinetteja ja kokoustiloja 10 hengen tiloista lähtien.

Muuntojoustavat tilat. Valimo21:n talo- ja tietotekniikka sekä turvajärjestelmät ovat hyvät ja palvelevat erinomaisesti käyttäjiä. Ilmastointi, akustiikka ja valaistus on suunniteltu siten, että ne ovat optimaalisia. Tehokkaan työnteon mahdollistavat omalta osaltaan modernit atk-järjestelmät, jäähdytetyt konesalit, sprinklerijärjestelmä ja kulunvalvonta.

Taukotilat pienoiskeittiöineen ovat omassa rauhassaan muodostaen rauhallisen paikan vapaamuotoisiin kohtaamisiin. Kaksi omaa, tilavaa parkkihallia. Hyvät pyöräparkit.

Liikenneyhteydet

Länsi-Helsingissä sijaitsevalla Pitäjänmäen teollisuusalueella on erinomainen tavoitettavuus. Pitäjänmäkeen pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä ja autolla. Läheiseltä Valimon asemalta pääsee vajaassa kymmenessä minuutissa Helsingin rautatieasemalle. Lisäksi Pitäjänmäen- ja Vihdintieltä kulkee useita bussilinjoja Helsinkiin ja läheiseen Espooseen. Kehäteiden läheisyys on autoilijoille ehdoton etu: Helsingin keskustaan matkaa on vajaa kymmenen kilometriä ja lentokentälle noin 20 kilometriä. Bussipysäkille 100 m, juna-asemalle 300 m, raitiovaunupysäkille 1,6 km, lentokentälle 11,7 km.

Cushman & Wakefield suosittelee