Sähkötie 8

Vuokrattava toimistotila, Vantaa, Tammisto, 348m²
Kohde #1229346

Kiinteistön muut vapaat tilat

Liiketila, Vantaa, 414m²
Liiketila, Vantaa, 1140m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Sähkötie 8
01510
Tammisto
348 m²
11-15€/m²
2. kerros

Ominaisuudet

Olemassa oleva
Todistus puuttuu

Kuvaus

Toimistotila 3, valoisa avotoimisto erillisillä työhuoneilla. Tilassa on sisääntulo aula, kaksi wc-tilaa, yksi suihkuhuone ja keittiö taukotila yhdistelmä.

Tila on tällä hetkellä peruskuntoista tilaa, joka on mahdollista jakaa kahdelle käyttäjälle. Tilaan mahdollisesti tehtävät remontit tutkitaan yhdessä vuokralaisten kanssa.

Keskellä Tammistoa sijaitseva kiinteistökehityskohde: Logistiikkakiinteistö muutetaan houkuttelevaksi kauppapaikaksi, joka koostuu kahdesta laadukkaasta myymälätilasta, viihtyisästä kahvila- ja ravintolamiljööstä sekä kahdesta varastomyymälästä. Yhdessä nämä muodostavat kokonaisuuden, jonne asiakkaan on helppoa ja vaivatonta tulla asioimaan. Kohteeseen on tulossa Powerin ja OneWayn myymälät. Vielä muutama tila jäljellä.

Paikasta muodostetaan Tammiston sydän, joka brändätään ja konseptoidaan siten, että kokonaisuus ja mielikuvat tarjoavat vuokralaisten liiketoiminnalle parhaat mahdolliset puitteet.

Ohessa oleva pohjakuva on viitteellinen. Lopullisia suunnitelmia ei ole vielä lyöty lukkoon, paras mahdollinen toteutus tullaan suunnittelemaan yhteistyössä tulevien toimijoiden kanssa.
Rakennus sijaitsee Vantaalla Tammistossa keskeisellä paikalla ja omaa hyvän näkyvyyden sekä saavutettavuuden Tuusulantielle. Lähistöllä on Tammiston hyvät outlet- ja muut kaupalliset palvelut ”big box” myymälätyyppisenä. Tammisto sijaitsee lähellä Helsingin ja Vantaan rajaa johon on nopea tulla pks-alueelta hyvien valtaväylien ja keskeisen sijainnin johdosta. Tammisto sijaitsee lähellä suurta Jumbo-Flamingo kaupallista kokonaisuutta. Helsinki-Vantaan lentokentälle Tammistosta on alle 5 kilometriä. Koy Sähkötie 8 on keskellä Tammistoa jota ympäröi tunnetut myymäläketjut kuten XXL, Gigantti, Power jne.

Rakennuksen peruskorjaus valmistui vuoden 2019 alussa. Peruskorjauksessa rakennuksen käyttö tehtiin enemmän kaupallisemmaksi. Em. korjaustyössä uusittiin julkisivut ja sisällä tehtiin tilojen uudelleen järjestelyt. Nyt kiinteistössä on kaupallisia toimijoita mm. Ravintola Tammisto lounas- ja tilausravintola, Kuntokeskus Colosseum, Power kodinkone ja -electroniikka ketjun nouto- ja verkkokaupan varasto ja Laatulattiat Uusimaa joka myyjä ja asentaa lattioita.

Liikenneyhteydet

Tammisto sijaitsee lähellä Helsingin ja Vantaan rajaa, johon on nopea tulla pks-alueelta hyvien valtaväylien ja keskeisen sijainnin johdosta. Tammisto sijaitsee lähellä suurta Jumbon sekä Flamingon kaupallista kokonaisuutta. Helsinki-Vantaan lentokentälle Tammistosta on matkaa alle 5 kilometriä.

Cushman & Wakefield suosittelee