Lautatarhankatu 6

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Kalasatama, 303m²
Kohde #1229434

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 482m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Lautatarhankatu 6
00580
Kalasatama
303 m²
21-24€/m²
2. kerros
Avo

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Erinomaisessa kunnossa oleva läpitalon kokonaisuus, joka jakautuu kahdeksaan lasiseinäiseen korkeaan erillistoimistoon, avotilaan jossa alas laskettu katto, tyylikkäisiin keittiö- ja taukotiloihin.

Talossa on aistittavissa 1900-luvun alkupuolen tehdastunnelmaa nykypäivän palveluympäristössä sulassa sovussa modernien toimitilojen ja nykyaikaisen talotekniikan kanssa.
Historiallisen Lindström Talon vanhat tiiliseinät pitävät sisällään yli 11.000 m2 vuonna 2003 täysin modernisoitua, nykyaikaisella datakaapeloinnilla ja jäähdytyksellä varustettua valoisaa toimitilaa.

Kiinteistössä aulapalvelu, auditorio, ravintola, neuvottelutiloja sekä autohallipaikkoja. Kopiointi-, tulostus-, lähetti- ja muita toimistopalveluita saatavissa. Postitus-, puhelinvaihde- ja vaihteenhoito-, hieronta- ja suutaripalvelut. Asiakaspysäköinti sisäpihalla. Autonpesumahdollisuus.

Liikenneyhteydet

Sörnäisten metroasema on noin 5 minuutin kävelymatkan päässä. Liikenneyhteydet alueelle ovat muutenkin hyvät. Uuden Kalastaman metroaseman valmistuttua Lindström Taloon on entistäkin helpompi tulla. Helsingin ydinkeskusta on muutaman minuutin automatkan päässä. Satama ja lentokenttä ovat lähempänä kuin monelta Kehätien paalupaikalta.

Cushman & Wakefield suosittelee