Itälahdenkatu 22 A

Kiinteistö on
Green building
sertifioitu
Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Lauttasaari, 1128m²
Kohde #1229478

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 550m²
Toimistotila, Helsinki, 350m²
Toimistotila, Helsinki, 550m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Itälahdenkatu 22 A
00210
Lauttasaari
1128 m²
16-20€/m²
1. kerros
Sop. mukaan

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Merellistä, reilun kokoista ensimmäisen kerroksen toimistotilaa Lauttasaaressa. Toimisto on pääosin avonainen ja siihen kuuluvat omat wc- ja keittiötilat. Toimistoa on mahdollista remontoida vuokralaisen tarpeiden mukaan. Vapautuu sopimuksen mukaan. Kiinteistössä on hyvät edustustilat ja kuntosali.
Täysin saneerattu kiinteistö Business Park-palveluilla Helsingin merellisessä Lauttasaaressa. Kiinteistössä tarjolla olevat toimistot ovat tyylikkäitä avo- ja kombitiloja, jotka on jäähdytetty jäähdytyspalkeilla. Tiloja on mahdollista remontoida vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Kiinteistössä oma lounasravintola, edustava aula ja vieraiden vastaanotto, laadukas kuntosali, sauna- ja edustustilat sekä vuokrattavia neuvottelutiloja. Tavarahissin kantavuus 1000 kg, lastaus maantasosta. Kiinteistölle on myönnetty BREEAM In Use (Good) -ympäristösertifikaatti.

Autoilijoille on pysäköintipaikkoja kiinteistön pihalla ja kadun varressa.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Lauttasaaressa. Länsiväylää pitkin helposti saavutettavissa. Kiinteistöllä autohalli- ja pihapaikkoja. Julkiset liikenneyhteydet: bussipysäkille 300 m, metroasemalle 1 km, Juna-asemalle 4,8 km, lentokentälle 29,1 km.

Cushman & Wakefield suosittelee