Tahkotie 1 B

Vuokrattava toimistotila, Vantaa, Viinikkala, 348m²
Kohde #1229578

Kiinteistön muut vapaat tilat

Tuotantotila, Vantaa, 1794m²
Tuotantotila, Vantaa, 1446m²
Varastotila, Vantaa, 732m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Tahkotie 1 B
01740
Viinikkala
348 m²
11-15€/m²
2. kerros
Siisti

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
D

Kuvaus

Logistiikka-/varastokiinteistöstä vuokrattavissa toisen kerroksen siisti toimistotila 348 m2.

Tilaan voidaan myös yhdistää 1.krs:n tuotanto/varastotila 1446 m2, jossa lastaulaituri käytettävissä.
STC Viinikkala koostuu kahdesta vuonna 2011 valmistuneesta logistiikka/varastorakennuksesta Aviapoliksessa. Vuokrattavat toimitilat ovat pääosin keskisuuria lastauslaiturein/-taskuin varustettuja varastotiloja ja niiden yhteyessä olevia toimisto- ja aputiloja. Piha-alue on asfaltoitu ja aidattu. Samassa pihapiirissä STC Viinikkalan kanssa sijaitsee hiukan isompia tilakokonaisuuksia tarjoava Grand Cargo Terminal.

Smart Tech Center (STC) tilakonsepti on suunniteltu erityisesti pk-yritysten toimitilatarpeisiin. Tärkein ominaisuus on räätälöitävyys: logistiikan lisäksi tilakokonaisuudet soveltuvat tuotanto- ja toimistokäyttöön, yrityksen liiketoiminnan mukaisesti. Kiinteistöpalvelut (mm. jätehuolto, vartiointi ja kulunvalvonta) järjestyvät talon puolesta vuokralaisen niin halutessa.

Kohde sijaitsee Tikkurilantien varrella Kehä III:n välittömässä läheisyydessä. Viereisillä tonteilla sijaitsevat Hobby Hallin ja Itellan logistiikkakeskukset sekä mm. Kaukokiidon ja Beweshipin terminaalit.

Liikenneyhteydet

Sijainti Aviapoliksessa Kehä III:n välittömassä läheisyydessä, Tuusulanväylän ja Hämeenlinnanväylän välissä. Hyvät yhteydet lentokentälle, Vuosaaren satamaan sekä Tampereen moottoritielle ja Lahden mottoritielle. Julkiset kulkuvälineet kulkevat Tikkurilantietä pitkin ja kehäradan kautta kohde on saavutettavissa myös junalla. Viinikkalan asemavaraus sijaitsee vastapäätä Tahkotien tonttia.
Bussipysäkille 100 m, juna-asemalle 3,5 km, lentokentälle 4,6 km.

Cushman & Wakefield suosittelee