Tikkurilantie 146

Vuokrattava varastotila, Vantaa, , 1050m²
Kohde #1229588

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Vantaa, 353m²
Varastotila, Vantaa, 2100m²
Varastotila, Vantaa, 1050m²
Toimistotila, Vantaa, 320m²
Näytä kaikki
Pienennä

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Varastotila

Tikkurilantie 146
01530
1050 m²
5-10€/m²
Maantaso

Ominaisuudet

Saneerauksessa
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Katutason varastotila sisäänajoyhteydellä. Tilaan on nosto-ovi sekä tavarahissiyhteys. Varastotilojen yhteydessä on omat sosiaali- ja toimistotilat (yhteensä noin 100m2). Lisäksi tilaan kuuluu jäähdytettyjä neuvottelu- ja toimitiloja yhteensä noin 130 m2. Tila sijaitsee talon päädyssä näkyvällä paikalla. Tilan ja rakennuksen edustalla on autopaikkoja. Vapaa korkeus on 4,3 m. Kiinteistöön tulee valokuitu. Lattian kantavuus on 2000 kg/m2.

Mahdollista vuokrata myös lisää varasto- ja toimistotiloja samasta rakennuksesta.
Vuonna 1985 valmistunut varasto- ja toimistokiinteistö näkyvällä paikalla Vantaan Viinikkalassa. Kiinteistöä on ylläpidetty hyvin ja tiloja on muokattu yritysten tarpeiden mukaan. Kiinteistön energiasäästöprojekti sekä julkisivun facelift-projekti valmistuivat vuoden 2018 aikana.

Pääosin kolmikerroksinen rakennus sijaitsee rinnetontilla. Toimistotiloista on sisäyhteys varastotiloihin ja kerrosten välillä on myös tavarahissiyhteys. Kiinteistön useat lastaustaskut ja maantaso-ovet mahdollistavat tehokkaan ja joustavan tavaran käsittelyn. Rakennuksessa on koneellinen ilmanvaihto ja rakennus on jäähdytetty. Isolla piha-alueella on mahdollista liikennöidä raskaalla kuljetuskalustolla. Pysäköintipaikkoja on runsaasti piha-alueella. Kiinteistöön tulee valokuitu. Huonekaapelointi nykytilanteessa CAT5-tasoinen.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee voimakkaasti kehittyvällä Vantaan Aviapoliksen alueella Postin jakelukeskuksen vieressä. Liikenneyhteydet Kehä III ja Tuusulan väylelle ovat loistavat. Vuosaaren satama ja lentoasema ovat helposti ja nopeasti saavutettavissa; Vuosaaren satamaan 20 min. ajomatka, lentokentälle alle 10 min.

Cushman & Wakefield suosittelee