Kutojantie 7

Vuokrattava toimistotila, Espoo, Kilo, 481m²
Kohde #1229755

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Espoo, 530.5m²
Toimistotila, Espoo, 533.5m²
Toimistotila, Espoo, 462m²
Toimistotila, Espoo, 472m²
Näytä kaikki
Pienennä

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Kutojantie 7
02630
Kilo
481 m²
11-15€/m²
3. kerros

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Edustavan ja modernin viisikerroksisen toimistorakennus Kilon Timantin kolmannen kerroksen toimistotila 481 m2. Valoisat ja käyttäjän tarpeiden mukaan muokattavat toimistotilat.

Kiinteistössä on työpistekohtainen lämmitys ja jäähdytys ja ajanmukaiset tietoliikenneyhteydet Cat5 (ADSL). Kerroksiin on tavarahissiyhteys. Ylimmässä kerroksessa on vuokrattavissa saunaosasto neuvottelutiloineen. Kellarikerroksesta on vuokrattavissa pienvarastotilaa. Piha-alueella on tarjolla runsaasti autopaikkoja. Espoon Kiloon on hyvät kulkuyhteydet.
Vuonna 1991 rakennettu laadukas, edustava ja moderni viisikerroksinen toimistorakennus Kilon Timantti. Kiinteistössä on työpistekohtainen lämmitys ja jäähdytys ja ajanmukaiset tietoliikenneyhteydet Cat5 (ADSL). Ylimmässä kerroksessa sauna- ja neuvottelutilat. Tilat voidaan toteuttaa joko avo- tai huonekonttorina tai näiden yhdistelmänä.

Liikenneyhteydet

Ajoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalle on alle puoli tuntia. Lähin linja-autoasema on aivan kiinteistön vieressä Kutojantiellä ja Keran rautatieseisake on vain muutaman sadan metrin päässä.

Cushman & Wakefield suosittelee