Karaportti 5

Vuokrattava toimistotila, Espoo, Karamalmi, 499m²
Kohde #1229842

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Espoo, 1813m²
Toimistotila, Espoo, 293m²
Toimistotila, Espoo, 213m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Karaportti 5
02610
Karamalmi
499 m²
16-20€/m²
4. kerros

Ominaisuudet

Olemassa oleva
Todistus puuttuu

Kuvaus

Karaportin neljänteen kerrokseen toteutetaan pientoimistokokonaisuus. Kerros voidaan jakaa hyvin joustavasti eri toimijoiden käyttöön. Tilat modernisoidaan ja tiloihin tulee tyylikkäät keittiö ja neuvottelutilat yhteiseen käyttöön. Vuokraan kuuluu sähkö ja internet. Näiden lisäksi talossa uudistetaan aula, sisääntulo ja saunatilat. Pohjakuva on suuntaa antava. Sisävalokuvat ovat malliesimerkkejä kiinteistön tiloista.
Vuonna 2005 valmistunut toimistorakennus. Tilat hyvässä kunnossa. Karaportin modernit tilat on luotu laatutietoisen yrityksen tarpeisiin. Niihin on helppo tehdä erilaisiin työskentelytapoihin soveltuvia tilaratkaisuja; Tilat on vaivattomasti muunneltavissa avo- ja huonetoimistoiksi sekä niiden yhdistelmiksi. Viihtyisyyttä luovat laadukkaat materiaalit, valoisuus ja hyvin suunniteltu arkkitehtuuri.

Kiinteistössä on moderni talotekniikka, neuvottelu- ja edustustilat, saunatilat sekä lastauslaituri, pienvarastotilaa ja tavarahissi kerroksiin. Toimintaa tukevat Karaportin ja lähialueiden, muun muassa Leppävaaran, monipuoliset palvelut. Viereisessä rakennuksessa on lounasravintola. Pysäköintitilaa on runsaasti pihalla ja pysäköintitalossa.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkille 370 m, juna-asemalle 1,1 km, lentokentälle 22 km.
Sijainti Turuntien ja Kehä II:n läheisyydessä, vain 20 min. Helsingin keskustasta.

Cushman & Wakefield suosittelee