Linnoitustie 4 A VIOLIN

Vuokrattava toimistotila, Espoo, Leppävaara, 396m²
Kohde #1230027

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Espoo, 149.5m²
Toimistotila, Espoo, 291m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Linnoitustie 4 A VIOLIN
02600
Leppävaara
396 m²
16-20€/m²
2. kerros

Ominaisuudet

2001 - 2002
A-talo
Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Tilava ja valoisa toimistotila Quartetto Business Parkin Violin-talon toisesta kerroksesta. Toimistotilan koko on 325 m2 ja siihen kuuluu lisäksi yhteiskäyttötilaa 70,9 m2, yhteensä 395,5 m2. Tilat ovat modernit ja helposti muunneltavat. Tällä hetkellä tila koostuu avotilasta, lasiseinäisitä työhuoneista sekä neuvottelutilasta, mutta seiniä purkamalla tai rakentamalla on mahdollista toteuttaa monenlaisia tilaratkaisuja.
Tilassa on oma keittiö, mutta WC-tilat ovat yhteiskäyttöiset.

Kiinteistön palvelut käytettävissä. Kävelymatka kauppakeskus Selloon ja Leppävaaran juna-asemalle.
Quartetto Business Parkin VIOLIN-talo. Keskeinen sijainti Leppävaaran business-keskittymässä. Yrityspuistossa yhdistyvät monipuoliset palvelut, joustavat toimitilat, sekä laadukkuus viihtyvyydestä tinkimättä. Neuvottelutilat, lounasravintola, edustussaunat, kuntosali, aulapalvelu oheispalveluineen sekä liikunta- ja fysioterapiapalvelut. Viimeisimmän standardin mukainen tiedonsiirtoverkko ja toimiva kiinteistöautomaatio. Runsaasti autohallipaikkoja.

Quartetto Business Campuksen ensimmäinen yrityspuisto - Quartetto Business Park - valmistui vuosina 2001-2002. Yrityspuiston neljässä talossa Violin, Alto, Basso ja Cello toimii noin 50 yritystä yhteensä noin 20 000 m²:n moderneissa tiloissa. Quartetto Business Campus laajeni myös Linnoitustien toiselle puolelle, kun Quartetto Plus Business Parkin talot Estrade ja Fuuga valmistuivat syksyllä 2003. Gongi-talo valmistui keväällä 2009 ja Harmonia-talo talvella 2010. Quartetto Business Parkin viimeisin talo Intermezzo valmistui toukokuussa 2012.

Liikenneyhteydet

Quartetto Business Park sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä lähellä Turunväylän ja Kehä I:n liittymää. Tontti rajautuu Nokian Säterinportin toimitaloon ja Albergan kartanoon. Leppävaaran liikekeskus Sello ja juna-asema sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Cushman & Wakefield suosittelee