Hankasuontie 3

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Konalan teollisuusalue, 2150m²
Kohde #1230219

Kiinteistön muut vapaat tilat

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila, varastotila

Hankasuontie 3
00390
Konalan teollisuusalue
2150 m²
1400 m²
750 m²
Kysy
Useita kerroksia

Ominaisuudet

Olemassa oleva
Todistus puuttuu

Kuvaus

Konalasta Hankasuontieltä vapautumassa toimisto-/varastotilaa. Katutason varastotilaa n. 1400 m2 (korkeus 4,7 m, kantavuus 1.500 kg/m2, lastauslaituri) ja toisen kerroksen toimistotilaa n. 750 m2. Tilat vuokrataan ensisijaisesti yhdessä.
Kaksikerroksinen toimisto- tuotanto- ja varastotila-rakennus. Kohteessa avaraa tilaa, johon myös kattoikkunat tuovat lisävaloa. Mahdollisuus lastauslaiturin käyttöön, josta yhteys kätevästi varastotiloihin. Kohteen sisäänkäynnin yhteydessä on mahdollisuus asiakaspysäköintiin (3 kpl) ja lisää tilaa on mahdollisuus vuokrata paikoituskentältä kiinteistön takaa. Alueella on muutamia lounaspaikkamahdollisuuksia.

Alue on kehittymässä. Vireillä on asemakaavamuutos, jonka seurauksena alueesta on muodostumassa läntisen Helsingin tilaa vaativan erikoiskaupan keskittymä.

Liikenneyhteydet

Kohde sijaitsee Konalan teollisuusalueella ns. Konalan portissa Vihdintien varrella, josta kulkee useita linja-autoja. Malminkartanon juna-asemalle on matkaa n. 1,2 km. Kaavamuutoksen toteutuessa myös liikennejärjestelyt alueella tulevat muuttumaan joustavammiksi.
Bussipysäkille 100m. Lentoasemalle 17,9 km.

Cushman & Wakefield suosittelee