Riihitontuntie 7 C

Vuokrattava toimistotila, Espoo, Niittykumpu, 343m²
Kohde #1230457

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Espoo, 821m²
Toimistotila, Espoo, 547m²
Toimistotila, Espoo, 194m²
Toimistotila, Espoo, 327m²
Toimistotila, Espoo, 269m²
Näytä kaikki
Pienennä

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Riihitontuntie 7 C
02200
Niittykumpu
343 m²
16-20€/m²
1. kerros

Ominaisuudet

C-talo
Olemassa oleva
Todistus puuttuu

Kuvaus

Vuokrattavissa on C-talon eli Aarni-talon ensimmäisestä kerroksesta 343 m2. Kaikissa toimitiloissa on omat wc:t sekä mahdollisuus pienkeittiön rakentamiseen. Tila vapautuu sopimuksen mukaan.

Päärakennus, Aarni, tarjoaa kaikille kampuksen asukkaille kattavat tilat, palvelut ja puitteet nykypäivän työelämän joka tarpeeseen. Rakennuksesta löydät mm. yhteiskäyttöisen modernin neuvottelukeskuksen, viihtyisän co-working alueen, sekä kutsuvan ISS Palveluiden lounaskahvilan, joka sijaitsee mukavassa muuntojoustavassa aulatilassa, joka muotoutuu tarpeen mukaan tapahtumatoriksi eri muotoisia tilaisuuksia varten.
Uusikumpu Business Park Espoon Niittykummussa tarjoaa muuntojoustavaa ja ekotehokasta toimitilaa kolmessa eri rakennuksessa vehreässä puistoympäristössä; rakennukset Aarni, Kuura ja Ruska. Päärakennus Aarni on Uusikummun yteisöllinen sydän. Kuurassa sijaitsee ravintola, josta on myös saatavilla laadukkaat catering-tarjoilut. Kahvilassa sijaitsee myös 24/7 itsepalvelukioski.

Ympäristö tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja rauhoittua työpäivän aikana tai sen päätteeksi business parkin kokonaispalvelutarjonnalla. ISS Palvelut tuottaa käyttäjille ja perheille arkea ja elämää tukevia palveluita, monipuolisista ruoka&ravintola-, siivous- ja toimistopalveluista lastenhoitoon. Muuntojoustavat toimitilat vehreässä puistoympäristössä. Tilat räätälöidään aina yrityksesi tila- ja palvelutarpeen mukaan.

Liikenneyhteydet

Uusikumpu sijaitsee Espoon parhaimpien kulkuyhteyksien varrella, noin 5 minuutin kävelymatkan päässä Niittykummun metroasemasta. Niittykummun uusi keskus palveluineen sijaitsee aivan vieressä. Useita bussiyhteyksiä Tapiolaan ja Helsingin keskustaan n. 700 m päässä. Helposti saavutettavissa myös autolla. Lentokentältä ja Helsingin keskustasta ajaa paikalle alle 20 minuutissa. Espoon uusi pyöräbaana kulkee alueen läpi. Juna-asemalle 4,7 km.

Metroasema 700 m
Bussipysäkki 700 m
Juna-asema 6,8 km
Lentokenttä 28 km

Cushman & Wakefield suosittelee