Kaikukatu 4

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Sörnäinen, 1500m²
Kohde #1230798

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 850m²
Toimistotila, Helsinki, 210m²
Toimistotila, Helsinki, 420m²
Toimistotila, Helsinki, 1920m²
Näytä kaikki
Pienennä

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Kaikukatu 4
00530
Sörnäinen
1500 m²
21-24€/m²
5. kerros

Ominaisuudet

Olemassa oleva
Todistus puuttuu

Kuvaus

5. ja 5P (parvi) kerrokset yht. 1500 m2. Tiloihin on mahdollista liittää tiloja kerroksista 4, 4P ja 6. Tilat ovat hyvässä yleiskunnossa, mutta tarvitsevat kevyen remontin uutta vuokralaista varten. Tilat muokataan asiakkaan tarpeiden mukaisesti.
Leipätehdas on monitoimitilaksi muunnettu tehdasrakennus, joka sijaitsee Elannon korttelin sisäpihalla Helsingin Sörnäisissä. Talo ja koko kortteli huokuu vanhan Helsingin tunnelmaa. Meno on kuitenkin vilkasta ja nuorekasta. Täältä on moni luova toimija löytänyt kotinsa. Leipätehtaalla toimii luovan alan yrityksiä sekä tanssisaleja kuudessa kerroksessa, mm. Balettioppilaitos, StepUp School, Helsingin tanssiopisto ja Kansalliskirjaston kirjastoverkkopalvelut. Leipätehtaalle ovat myös muuttamassa Goodio raakasuklaan valmistus ja Kulttuurikeskus Caisa.

Leipätehdas tarjoaa uniikkia jopa 5,5 m korkeaa loft toimistotilaa ylemmissä kerroksissa. Suuret ikkunat tuovat valoa tiloihin.

Suuri sisäpiha toimii vieras- ja pyöräparkkina, mutta sitä käytetään myös tilaisuuksien ja juhlien järjestämiseen.

Liikenneyhteydet

Erinomaiset joukkoliikenneyhteydet. Raitiovaunu- ja linja-autopysäkit sijaitsevat korttelin kohdalla Hämeentiellä ja Sörnäisten metroasemalle on noin 5 min. kävelymatka. Myös polkupyörällä pääsee helposti perille. Sisäpihalla on runsaasti polkupyörätelineitä ja kaupunkipyörien pyöräasema on Lintulahdenkadulla korttelin kulmassa. Auton voi jättää Lintulahdenkujan ilmaiselle parkkialueelle tai ajaa Lintulahdenkuja 4 porttikongin kautta perille asti sisäpihan maksulliselle vieraspaikalle (19 paikkaa). Helsinki-Vantaan lentokenttä on vain 20 min ajomatkan päässä. Kävelyetäisyydellä tulevasta REDI kauppakeskuksesta ja nopeasti kehittyvästä Kalasatamasta.

Cushman & Wakefield suosittelee