Käenkuja 3a

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Sörnäinen, 138m²
Kohde #1231110

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 192m²
Toimistotila, Helsinki, 700m²
Toimistotila, Helsinki, 580m²
Toimistotila, Helsinki, 192m²
Toimistotila, Helsinki, 230m²
Toimistotila, Helsinki, 162m²
Toimistotila, Helsinki, 192m²
Näytä kaikki
Pienennä

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Käenkuja 3a
00500
Sörnäinen
138 m²
25-30€/m²
5. kerros
Sop. mukaan

Ominaisuudet

C-osa
Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Industrial-tyylistä toimitilaa tarjolla hyvien liikenneyhteyksien varrelta Sörnäisistä! Toimistotila käsittää yhden toimistohuoneen, avokonttoritilaa sekä avokeittiön. Koko kiinteistö on käynyt läpi täydellisen saneerauksen, ja talotekniikka vastaa nykypäivän vaatimuksia.
Täysin saneerattu funkiskiinteistö. Väinö Vähäkallion suunnittelema rakennus on valmistunut vuonna 1933 OTK:n hallintorakennukseksi, jota on laajennettu vuonna 1964 koskien rakennuksen B-osaa.

Talo on varustettu modernilla talotekniikalla ja it-yhteyksillä; koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto, kulunvalvonta, jäähdytys, uudet pintamateriaalit, tasokkaat wc- ja keittiötilat sekä Cat6-tasoinen yleiskaapelointi (myös kuituyhteys). Persoonallinen kiinteistö, jossa mm. toimivat pater-hissit. Kiinteistössä mm. aulapalvelu ja täysin uudistettu lounasravintola, jonka yhteydessä catering-mahdollisuus. Erillistä sopimusta vastaan käytettävissä neuvottelutiloja, kuntosali ja suihkutilat. Myös varastotilaa vuokrattavissa.

Liikenneyhteydet

Kymmenen raitiovaunun ja bussilinjan pysäkkiä pääoven välittömässä läheisyydessä. Sörnäisten metroasema n. 250 m päässä. Nopea yhteys lentokentälle (Mäkelänkatu – Tuusulanväylä). Maanalaisissa pysäköintilaitoksissa 166 pysäköintipaikkaa. Pysäköintihallit lukittuja. Käenkujan varrella mahdollisuus kadunvarsipysäköintiin (yrityspysäköintitunnus). Pääoven edessä kadunvarsipaikkoja lyhytaikaiseen pysäköintiin.

Cushman & Wakefield suosittelee