Itsehallintokuja 6 Talo 2

Kiinteistö on
Green building
sertifioitu
Vuokrattava toimistotila, Espoo, Leppävaara, 602m²
Kohde #1231111

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Espoo, 270m²
Toimistotila, Espoo, 929m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Itsehallintokuja 6 Talo 2
02600
Leppävaara
602 m²
360 m²
242 m²
16-20€/m²
5. kerros
Siisti
Avo

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Moderni ja valoisa toimitila Polaris Business Parkin Capella-talossa Tilat on muokattavissa käyttäjän tarpeiden mukaiseksi kokonaisuudeksi. Tila on mahdollista jakaa 360 m2/ 242 m2.

Vuokralaisilla on käytettävissä Polariksen laadukas ja kattava palveluvalikoima. Business Park sijaitsee näkyvällä paikalla, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, lähellä Leppävaaraa.
Polaris Business Park koostuu viidestä toimistotalosta ja pysäköintitalosta. Valmiina ovat kolme taloa: Vega, Capella ja Castor. Sirius ja Spica ovat suunnitteluvaiheessa.

Polaris Business Parkin viidestä toimitalosta toinen CAPELLA valmistui keväällä 2009. Huippuluokan puitteet ja palvelupaketit, esim. toimisto-, ravintola-, käyttö- ja ylläpitopalvelut sekä tietoliikennepalvelut. Edustavat kokous- ja neuvottelutilat. Kuntosali. Pysäköinti Polaris Parkissa, jossa on 605 autopaikkaa. Lisäksi kiinteistön piha-alueella on n. 50 autopaikkaa. Parkkihallin pohjakerroksessa on autopesupalvelu.

Liikenneyhteydet

Junayhteys Helsingin keskustasta Leppävaaraan kulkee kymmenen minuutin välein. Lähin bussipysäkki on aivan Polariksen vieressä. Kehä I ja Turun moottoritie ovat lähellä ja uusi Perkkaan liittymä parantaa yhteyksiä. Pysäköinti kiinteistön pysäköintitalossa.

Cushman & Wakefield suosittelee