Revontulenpuisto 2

Kiinteistö on
Green building
sertifioitu
Vuokrattava toimistotila, Espoo, Tapiola, 422m²
Kohde #1231187

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Espoo, 225m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Revontulenpuisto 2
02100
Tapiola
422 m²
Kysy
2. kerros

Ominaisuudet

C-siipi
Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

2-kerroksen toimistotila C-siivessä. 34 työpistettä.
Korkeatasoinen toimistokohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tapiolan keskustan ja Länsiväylän tuntumassa. Kohteelle on myönnetty LEED-Gold sertifikaatti. Rakennuksen työympäristöratkaisut painottuvat avotiloihin, joissa tiimityötilat ja neuvotteluhuoneet sekä kiinteät pien- ja kohtaamistilat tukevat työyhteisön muuttuvia tarpeita. Saarni on keskeinen puumateriaali toimistokerrosten sisustuksessa, työtiloissa ja kalusteissa. Kiinteistö soveltuu erinomaisesti laadukkaita materiaaleja ja moderneja teknisiä ratkaisuja arvostavalle toimistokäyttäjälle.

Aulapalvelupiste palvelee vieraiden vastaanotossa. Posti- ja toimistopalvelut ovat saatavissa erikseen sovittaessa.

Kokouskeskuksessa on vuokrattavana 21 erilaista ja -kokoista neuvottelutilaa. Auditoriossa on mahdollista järjestää tilaisuuksia jopa 180 hengen ryhmälle. Kaikissa neuvottelutiloissa on nykyaikainen av- ja kokoustekniikka.

Viihtyisä, 250-paikkainen henkilöstöravintola, josta voi tilata kätevästi myös kokoustarjoilut.

Pohjakerroksen liikuntatiloissa on kuntosali ja ohjattua liikuntaa. Kuntosalin käyttöoikeudesta voi sopia toimitilojen vuokrauksen yhteydessä.

Kiinteistön omassa parkkihallissa on vuokrattavissa pysäköintitilaa. Vieraspaikat sijaitsevat pihalla, pääsisäänkäynnin lähellä.

Liikenneyhteydet

Metsätapiola sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, vain lyhyen kävelyetäisyyden päässä Tapiolan metroasemasta (n.450 m) ja Tapiolan kautta kulkevista monipuolista bussiyhteyksistä. Länsiväylän ja Kehä ykkösen läheisyys takaavat erinomaisen saavutettavuuden autoilijoille. Myös kevyen liikenteen saavutettavuus on oivallinen. Kiinteistön pysäköintihallissa on pyöräparkki.

Cushman & Wakefield suosittelee