Bulevardi 1

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Kamppi, 242m²
Kohde #1231633

Kiinteistön muut vapaat tilat

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Bulevardi 1
00100
Kamppi
242 m²
31-35€/m²
7. kerros

Ominaisuudet

Olemassa oleva
G

Kuvaus

Vuokrattavana talon ylimmän, seitsemännen kerroksen toimistotila, josta upeat näköalat Helsingin yli. Sisäänkäynti Mannerheimintie 2:sta.
Bulevardi 1/ Mannerheimintie 2 komea, vuonna 1890 valmistunut arvokiinteistö, sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Mannerheimintien ja Bulevardin kulmassa. Jyhkeä talo on täynnä hienoja detaljeja, ulokkeita ja koristeita. Upea porraskäytävä, jonka upeat katto- ja seinämaalaukset vangitsevat katseen. Alun perin viehättävänä asuinrakennuksena toiminut kiinteistö on entisöity huolellisesti ja muokattu tehokkaasti toimitilakäyttöön sopivaksi. Talotekniikka ja tietoliikenteen vaatimukset vastaavat täysin nykypäivän vaatimuksia.

Ympäristöstä löytyy kaikki päivittäin tarvittavat palvelut. Kiinteistössä on oma parkkihalli 12 autolle. Lisäksi Erottajan pysköintihallin sisäänkäynti on kadun toisella puolella. Viihtyisyyttä alueella lisäävät lähellä sijaitsevat Vanha kirkkopuisto ja Esplanadin puisto.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Keskeisellä paikalla sijaitsevalta kiinteistöltä on hyvät liikenneyhteydet. Mannerheimintiellä ja Bulevardilla liikennöivät bussit sekä raitiovaunut ja Helsingin päärautatieasemakin on aivan lähellä.

Cushman & Wakefield suosittelee