Ratatie 11 Toimistokeskus

Kiinteistö on
Green building
sertifioitu
Vuokrattava toimistotila, Vantaa, Tikkurila, 227m²
Kohde #1231896

Kiinteistön muut vapaat tilat

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Ratatie 11 Toimistokeskus
01300
Tikkurila
227 m²
21-24€/m²
7. kerros

Ominaisuudet

2015 - 2017
7C
Olemassa oleva
On
On
B

Kuvaus

Tikkurilan toimisto- ja liikekeskuksesta vuokrattavissa seitsemännen kerroksen toimistotila. Pohjakuvassa tila 7C.

Dixi koostuu kauppakeskuksesta, toimistotornista, 500 auton pysäköintitalosta sekä linja-autoterminaalista. Dixissä on päivittäistavara- ja erikoiskaupan liikkeitä, monipuolinen ravintolamaailma, Vantaan kaupungin palvelupiste ja VR:n lipunmyynti.

Tikkurilan asemalla pysähtyvät lähes kaikki lähi- ja kaukojunat, joten yhteydet ovat erinomaiset kaikkialle Suomeen tai vaikka Pietariin.
Tikkurilan asemalla sijaitsevan toimisto- ja liikekeskus Dixin rakentaminen alkoi lokakuussa 2012 ja se toteutetaan useammassa vaiheessa; 1. vaihe valmistui vuoden 2014 lopussa ja 2. vaihe maaliskuussa 2017.

Dixin 1. vaihe koostuu kauppakeskuksesta, toimistotornista, 500 auton pysäköintitalosta sekä linja-autoterminaalista. Dixissä on päivittäistavara- ja erikoiskaupan liikkeitä, monipuolinen ravintolamaailma, Vantaan kaupungin palvelupiste ja VR:n lipunmyynti. Liikkeet avautuivat vuonna 2015 ja ankkuriyrityksenä toimii S-market. Hankkeen 1. vaihe on saavuttanut LEED Platina -tason ympäristöluokituksen Suomen ensimmäisenä kauppakeskuksena.

Dixin 2. vaiheen avajaisia juhlittiin 27.4.2017, kun kauppakeskuksen uusi osa avautui yleisölle. Laajennus käsittää noin 4000 m2 liiketilaa ja 8000 m2 toimistotilaa. Liiketilat sijoittuvat kolmeen kerrokseen Dixin eteläisen pääsisäänkäynnin yhteyteen ja toimistotiloista rakentuu kaksi erillistä toimistotornia liiketilojen yläpuolelle. Laajennus on ravintolapainoitteinen. Ravintoloiden lisäksi uusina toimijoina avasivat myös Nissen, K-Market sekä Fitness27Seven.

Tikkurilan toimisto- ja liikekeskus sijoittuu junaradan ja Ratatien väliin nykyisen Tikkurilan aseman kohdalle. Keskeiselle paikalle loistavien liikkenneyhteyksien varteen rakentuvassa kohteessa limittyvät toisiinsa vilkas kauppapaikka sekä liike-elämän moderni keskus. Dixin 33 liikettä sijaitsevat suurimmaksi osaksi Dixin kolmannessa kerroksessa, jonne on helppo pääsy asemasillalta ja parkkitasolta.

Liikenneyhteydet

Tikkurilan asema on pääradan vilkkain juna-asema heti Helsingin ja Pasilan jälkeen. Kehäradan valmistuttua kesällä 2015 sen merkitys korostui entisestään; Kehäradan I-junalla pääsee Dixistä muutamassa minuutissa myös Helsinki-Vantaan lentokentälle. Bussi- ja juna-asemien lisäksi asemakeskukseen rakennetaan taksiasema. Keskuksen ohi kulkee myös yksi pääkaupunkiseudun tärkeimmistä kevyen liikenteen väylistä.

Cushman & Wakefield suosittelee