Kumpulantie 5

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Vallila, 360.5m²
Kohde #1231955

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 339.5m²
Toimistotila, Helsinki, 784m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Kumpulantie 5
00520
Vallila
360.5 m²
16-20€/m²
5. kerros
Avo

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
D

Kuvaus

Vuokrattavissa pääosin avotilasta koostuva toimistotila toimistokiinteistö Pikselistä. Pikseli tarjoaa nykyaikaiset toimitilat ja monipuoliset palvelut vuokralaistensa käyttötarpeet huomioiden. Tilat ovat muunneltavissa käyttäjän toiveiden mukaan. Toimitilat sijaitsevat hyvällä paikalla Vallilassa, kävelymatkan päässä Pasilan asemalta.
Pikselin rakennusvuosi on 1985. Talo on toiminut aikanaan Digitan pääkonttorina. Viimeisen viiden vuoden aikana se on muuttunut usean käyttäjän toimistotaloksi ja yhdeksi Vallilan halutuimmista toimistokohteista. Tilat remontoidaan uusille vuokralaisille. Kiinteistössä lounasravintola (Sodexo), aulapalvelu, edustava saunaosasto sekä neuvotteluhuoneita vuokrattavana. Tilava koulutustila jopa sadalle hengelle. Autopaikkoja pihalla ja hallissa.

Liikenneyhteydet

Erinomaiset julkiset liikenneyhteydet. Pasilan juna-asema kävelymatkan päässä. Junamatka keskustaan kestää muutaman minuutin. Kaikki junat pysähtyvät Pasilassa. Vallilasta pääsee autolla helposti kaikille pääväylille. Sekä bussi- että raitiovaunupysäkit ovat kiinteistön edessä/vieressä.

Cushman & Wakefield suosittelee