Äyritie 18 HEHKU

Kiinteistö on
Green building
sertifioitu
Vuokrattava toimistotila, Vantaa, Aviapolis, 344m²
Kohde #1232218

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Vantaa, 241m²
Toimistotila, Vantaa, 484m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila, muutila

Äyritie 18 HEHKU
01510
Aviapolis
344 m²
21-24€/m²
4. kerros
Siisti

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Plaza HEHKU. Vuokrattavana siisti toimistotila isommankin yrityksen tarpeisiin Plaza Business Parkin HEHKU-talosta. Edustavien ja viihtyisien avo-, huone- tai yhdistelmäkonttorien pohjaratkaisut on helposti muunneltavissa yritysten tarpeiden mukaisesti. Pohjakuva on suuntaa antava.

Toimitila sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Kehä III:n varrella kauppakeskus Jumboa vastapäätä lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa.

Plazassa on vuokralaisen käytettävissä aulapalvelu, lounasravintolapalvelut, catering, kokoustilat, edustus- ja saunatilat.

Pilke on toteutettu luonnollisia rakennusmateriaaleja käyttäen. Tilat ovat valoisat ja tilaratkaisut erittäin joustavia. Pilke- ja Hehku-rakennusten avara aulatila toimii yhteisenä keskeisenä vastaanottopisteenä, jonka aula-, sähköposti- ja puhelinpalvelut on sijoitettu Pilke-rakennukseen.
HEHKU. Kehittyvä ja kukoistava viiden toimistorakennuksen Plaza Business Park rakennettiin 2011-2013. HEHKU valmistui 12/2011. Modernit ja ympäristöystävälliset BREEAM luokitellut tilat näkyvällä paikalla.

Aula-, sähköposti- ja puhelinpalvelut, wlan, ravintola- ja catering-palvelut, edustavat neuvottelutilat ja upea edustussauna, suihkut, hierontapalvelut, autonpesupalvelut, jätehuolto, vartiointi, oma huoltomies. Pysäköintitalossa on autopaikkoja ja vieraspaikkoja ulkopysäköintialueella.

Liikenneyhteydet

Sijainti kätevästi Helsingin ja lentokentän välillä ja kaikkien pääväylien varrella, josta tärkein on Kehä III. Ajomatka Helsingin keskustaan kestää 20 minuuttia ja lentokentälle 10 minuuttia. Helposti saavutettavissa myös julkisilla kulkuvälineillä. Bussilla ja junalla pääsee nopeasti joka paikkaan - liikenteen solmukohtiin ja asemille Tikkurilaan, Itäkeskukseen ja Myyrmäkeen.

Cushman & Wakefield suosittelee