Ruosilantie 14

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Konala, 350m²
Kohde #1232696

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 430m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Ruosilantie 14
00390
Konala
350 m²
11-15€/m²
3. kerros

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Kolmannen kerroksen avotoimistotila, tila tällä hetkellä raakapinnoilla joten vuokralaisella mahdollisuus vaikuttaa lattian ja keittiön materiaaleihin. Kiinteistöllä lounasravintola, sos.tilat sekä mahdollisuus vuokrata varasto alk. 50m2
Vuonna 1971 rakennettu ja vuosina 2000-2001 peruskorjattu varasto- ja toimistokiinteistö. Julkisivu ja talotekniikkaa on uusittu peruskorjauksen yhteydessä. Osa toimistotilasta on jäähdytettyä tilaa.

Kiinteistössä on lounasravintola kabinettitiloineen, saunaosasto ja sosiaalitilat. Mahdollisuus vuokrata varastotilaa pohjakerroksen lastauslaiturin läheisyydestä. Pihalta mahdollista varata kylmiä/sähkötolpallisia autopaikkoja. Iso piha, lastauslaituri ja –taskut. Tonttialue on aidattu ja vartioitu.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee liikenteellisesti hyvin saavutettavissa Konalassa Vihdintien varrella Kehä I:n ja Vihdintien liittymän tuntumassa. Isolla piha-alueella on helppo liikennöidä raskaalla kalustolla. Kiinteistön aidatulla piha-alueella on runsaasti pysäköintipaikkoja. Vihdintien lukuisten bussilinjojen ansiosta saavutettavuus julkisilla on erittäin hyvä. Malminkartanon juna-asema 1,3 km päässä.

Cushman & Wakefield suosittelee