Pronssitie 1

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Lassila, 976m²
Kohde #1233056

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 506m²
Toimistotila, Helsinki, 506m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Pronssitie 1
00440
Lassila
976 m²
11-15€/m²
2. kerros

Ominaisuudet

Olemassa oleva
F

Kuvaus

Vapaata toimistotilaa. Toimistohuoneisto on erinomaisessa kunnossa ja siinä on toimistohuoneita, neuvotteluhuone, varastotila. Huoneistossa on jäähdyttävä koneellinen ilmastointi. Kiinteistön palveluihin kuuluu aulapalvelu, lounasravintola, varattavia neuvottelu- ja koulutustiloja, kokous- ja saunatilat sekä oma parkkihalli. Hyvien liikenneyhteyksien varrella, juna-aseman välittömässä läheisyydessä.
Vuonna 1985 rakennettu hyväkuntoinen toimistorakennus Helsingissä Lassilan kaupunginosassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kiinteistössä on lounasruokala ja erikseen varattavissa neuvottelu- ja koulutustilat sekä kokous- ja saunatilat. Pysäköinti kätevästi omassa parkkihallissa. Aulapalvelu ja kulunvalvonta veloitetaan erikseen. Kiinteistössä on edustavat sauna- ja neuvottelutilat.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle on lyhyt matka Kehä I:ltä, Hämeenlinnanväylältä ja Vihdintieltä. Pohjois-Haagan rautatieasema on vain 5 min. kävelymatkan päässä. Lukuisat bussilinjat palvelevat talon työmatkalaisia. Esim. linja 514 Westendistä Tapiolan kautta lentokentälle kulkee aivan kiinteistön vierestä.

Cushman & Wakefield suosittelee